Τροχαίο για τον Arnold Schwarzenegger – Χτύπησε με ποδήλατο

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος χτύπησε με μία γυναίκα που έκανε ποδήλατο, ενώ εκείνος οδηγούσε ένα θηριώδες SUV.

  • -
  • -

Ο Arnold Schwarzenegger, ο διάσημος ηθοποιός που όλοι ξέρουν για τον ρόλο του στη σειρά ταινιών Terminator, ενεπλάκη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου σε τροχαίο ατύχημα, με το άλλο όχημα να είναι ποδήλατο που οδηγούσε μία γυναίκα.

Ο Schwarzenegger που έχει περάσει από το 2003 μέχρι το 2011 από τη θέση του κυβερνήτη στην Πολιτεία της Καλιφόρνια, οδηγούσε σε έναν δρόμο του δυτικού Λος Άντζελες όταν συνέβη το ατύχημα, το θηριώδες και πολυτελές SUV μάρκας GMC Yukon XL.

arnold-schwarzenegger-gmc-yukon-atixima-los-angeles-podilato

Πώς συνέβη το ατύχημα που ενεπλάκη ο Schwarzenegger

Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος κι από αυτά που πιστοποιούν τρεις άνθρωποι οι οποίοι είδαν το περιστατικό, το ατύχημα συνέβη όταν η ποδηλάτισσα έκανε μία απότομη κίνηση προς τα αριστερά και μπήκε στη λωρίδα όπου βρισκόταν ήδη το αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Δείτε ακόμα: Παραβίασε STOP, χτύπησε ποδηλάτη και πήρε αποζημίωση. Πώς γίνεται;

Παρά το γεγονός ότι ο Schwarzenegger δεν έτρεχε και κινούνταν κάτω από το όριο ταχύτητας, η κίνηση της ποδηλάτισσας ήταν αρκετά απότομη με αποτέλεσμα ο 75χρονος να μην προλάβει να αντιδράσει. Έτσι, τα δυο οχήματα χτύπησαν.

arnold-schwarzenegger-gmc-yukon-atixima-podilato-los-angeles

Από την επαφή η ποδηλάτισσα έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε άμεσα στα Επείγοντα Περιστατικά, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Όσο για τον Schwarzenegger, φόρτωσε το ποδήλατο που είχε υποστεί βλάβη στο αυτοκίνητό του και το πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα επισκευής ποδηλάτων, ώστε να το επιδιορθώσουν.

Πηγή: tmz.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...