Αγρίνιο: Έβαλε τα ναρκωτικά στον προφυλακτήρα - Τον "τσάκωσε" ο σκύλος

Μία διαφορετική κρυψώνα σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει τα ναρκωτικά ένας οδηγός στο Αγρίνιο, όμως δεν πήγε πολύ καλά αυτό.

  • -
  • -

Ένα πρωτότυπο σημείο για να κρύψει ναρκωτικά σκέφτηκε ένας οδηγός στο Αγρίνιο, ο οποίος θέλησε να μεταφέρει τις ουσίες χωρίς να γίνει αντιληπτός από την αστυνομία. Όμως αυτό το οποίο δεν υπολόγισε ήταν ο Hippy.

Το βράδυ της Τετάρτης, 1 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στην περιοχή του Αγρινίου σε έναν άντρα και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετά από σχετικές πληροφορίες που είχαν. Γι’ αυτό το λόγο είχαν μαζί τους και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, το όνομα του οποίου είναι Hippy.

Δείτε ακόμα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η συμμορία που έκλεβε βενζίνη από αυτοκίνητα

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά τα οποία ήταν κρυμμένα στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν στο σημείο που υπέδειξε ο Hippy, βρήκαν σχεδόν μισό κιλό κάνναβη

Τα παραπάνω ευρήματα οδήγησαν στη σύλληψη του άνδρα και στη δημιουργία δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος του, για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. Πλέον ο άνδρας που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Φυσικά το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς αποτέλεσε μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...