Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η συμμορία που έκλεβε βενζίνη από αυτοκίνητα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κλέβουν βενζίνη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Με την τιμή των καυσίμων να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, έχει επιστρέψει ένα φαινόμενο που νομίζαμε ότι ανήκει σε περασμένες δεκαετίες, εκείνο της κλοπής βενζίνης από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τρεις συλλήψεις έφερε μία περιπολία στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 15/12, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις άντρες να κλέβουν βενζίνη από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αμέσως τους ακινητοποίησαν, με τον έναν από τους τρεις να φέρνει αντίσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όταν μεταφέρθηκαν στο Τμήμα οι τρεις συλληφθέντες εξαπέλυσαν ύβρεις και απειλές στους αστυνομικούς.

Δείτε ακόμα: Πρέβεζα: Ο βασιλιάς της παρανομίας ήταν μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα-πινακίδες και... με όπλο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πλήρωμα Περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε έπειτα από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες της 15-12-2022, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 17 ετών αλλά και έναν 27χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν το ρεζερβουάρ αυτοκινήτου και αφαίρεσαν καύσιμα.

Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 17χρονος απείλησε τους αστυνομικούς και πρόβαλε αντίσταση, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος και ο 18χρονος, απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...