Τι γυρεύει το νέο Ford Ranger Raptor των 292 ίππων στο Golden Hall;

Το νέο Ranger Raptor εμπλουτίζει την παρουσία της Ford στο Golden Hall, όπου ήδη εκτίθεται η κορυφαία έκδοση GT της ηλεκτρικής Mustang Mach-E.

  • -
  • -

Το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα οποιοδήποτε pick-up μοντέλο, αλλά μια προηγμένη και εξαιρετικά ικανή «πολεμική μηχανή» που είναι εξ αρχής σχεδιασμένη για να κυριαρχεί σε κάθε επιφάνεια και σε όλα τα οδηγικά σενάρια, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των δυνατοτήτων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του.

Με επιβλητικό ντιζάιν που μαγνητίζει το βλέμμα, ασυναγώνιστες προδιαγραφές στο σύστημα μετάδοσης και έναν πανίσχυρο V6 βενζινοκινητήρα της οικογένειας EcoBoost με ονομαστική απόδοση 292 ίππους και ροπή 491 Nm, το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor δεύτερης γενιάς ήρθε τώρα και στην Ελλάδα προκειμένου να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του και να ανατρέψει ό,τι μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για τα pick-up αυτοκίνητα.

GOLDEN HALL_FORD RANGER RAPTOR_

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor στην Βαρκελώνη

Πιο συγκεκριμένα, έως και την 1η Μαρτίου 2023, το νέο Ranger Raptor, έρχεται να εμπλουτίσει δίπλα στη Mustang Mach-E GT την ήδη επιβλητική παρουσία της Ford στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες να το δουν από κοντά αλλά και να εξερευνήσουν από πρώτο χέρι την «Ford Built Tough» κατασκευή του.

GOLDEN HALL_MUSTANG MACH-E_01

Στο νέο αυτό stage της Ford στο Golden Hall, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Ranger Raptor όλων των εποχών.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την εκρηκτική Ford Mustang Mach-E GT των 487 ίππων

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της Ford στο Golden Hall προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ranger Raptor, Δευτέρα με Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο 11:00-19:00.

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...