Οικογενειακό SUV με χώρο αποσκευών 591 lt, 150 PS και τιμή κάτω από 30.000 € - Ποιο είναι;

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, με υβριδική τεχνολογία, πολυτέλεια, αξιοπιστία και μοντέρνο design.

  • -
  • -

Πόσο σύνηθες έχει γίνει πλέον στην αγορά των νέων αυτοκινήτων, να βλέπουμε μοντέλα των οποίων οι βασικές εκδόσεις πωλούνται όσο παλαιότερα θα κόστιζε η κορυφαία; Αυτή η ανοδική τάση των τιμών έχει μετατρέψει την απόκτηση ενός καινούργιου οχήματος σε άπιαστο όνειρο για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, καθώς η λέξη «προσιτό» αρχίζει να εξαφανίζεται από το λεξιλόγιο όσων βρίσκονται σε έρευνα αγοράς.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα SUV, με την αγορά ενός μεσαίου οικογενειακού crossover να αποτελεί επένδυση της τάξεως των 30.000 ευρώ περίπου. Ευτυχώς όμως υπάρχουν επιλογές όπως αυτή που έχουμε διαλέξει σήμερα, οι οποίες προσφέρουν όλα τα στοιχεία που ζητά κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο από την βασική κιόλας έκδοση. Πρόκειται για μέλος της κατηγορίας C-SUV το οποίο εδώ και κάποιο καιρό έχει αλλάξει ολοκληρωτικά γενιά και πλέον πωλείται στην χώρα μας με αρχική τιμή κάτω από 30.000 € (29.690)! Αυτό οφείλεται στις νέες μειωμένες τιμές που ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία για όλες τις ήπια υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και diesel.

Σε αυτή την τιμή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV, με μοντέρνο σχεδιασμό, πλούσιο εξοπλισμό και αποδοτικό κινητήριο σύνολο. Χρησιμοποιεί έναν ήπια υβριδικό 1.600άρη 150 ίππων  ο οποίο συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το συγκεκριμένο πακέτο εκτός από αξιοσέβαστε επιδόσεις προσφέρει και οικονομία καυσίμου με την μέση κατανάλωση να βρίσκεται στα 6,6 lt/100km.

Οι χώροι είναι ακόμη ένας τομέας στον οποίο το τελευταίας γενιάς Kia Sportage δεν πρόκειται να απογοητεύσει, με άπλετο χώρο για οδηγό και επιβάτες αλλά και έναν χώρο αποσκευών που φτάνει τα 591 lt με την δεύτερη σειρά καθισμάτων στην θέση της και τα 1780 lt όταν αυτή διπλωθεί.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

sportage

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...