Dacia: To περίεργο χειμωνιάτικο δωρεάν αξεσουάρ

Την ώρα που άλλες εταιρείες χρεώνουν το παραμικρό, η Dacia κάνει δώρο στους πελάτες της μια σειρά έξτρα στοιχείων εξοπλισμού.

  • -
  • -

Η Dacia φημίζεται για την απλότητά της και το γεγονός ότι πουλάει αξιόπιστα αυτοκίνητα με ικανοποιητικό εξοπλισμό στις πιο προσιτές τιμές. Πλέον, σε επιλεγμένους αντιπροσώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ρουμανική φίρμα προσφέρει χωρίς κανένα κόστος μια σειρά αξεσουάρ που θα εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές, ειδικά τον χειμώνα.

dacia

Σε αντίθεση με κάποιες μάρκες που ενώ έχουν το θερμαινόμενο κάθισμα αλλά για να το ενεργοποιήσουν ζητούν συνδρομή, η Dacia κάνει κάτι πολύ πιο απλό. Παρέχει θερμοφόρες με το λογότυπό της, ώστε να ζεσταίνονται οι επιβάτες τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες. Φυσικά, στις κορυφαίες εκδόσεις των Sandero Stepway, Duster και Jogger, η αυτοκινητοβιομηχανία, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνει τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα ως μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Δείτε εδώ στοιχεία και τιμές για όλα τα Dacia στην Ελλάδα

dacia

Η απλότητα της Dacia

Πέρυσι, ο CEO της εταιρείας, Denis Le Vot, είχε δηλώσει πως σαν μάρκα δεν επιθυμούν να αναγκάζουν τους πελάτες να αγοράζουν τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας, αν δεν το θέλουν. Ως παράδειγμα, έφερε την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, λέγοντας: «Πολλοί οδηγοί απενεργοποιούν το σύστημα διατήρησης λωρίδας. Το κάνουν διότι αξιολογούν τις καταστάσεις και πιστεύουν ότι δεν τη χρειάζονται. Οπότε γιατί να τους το πουλήσουμε αναγκαστικά».

dacia

Η εμπορική επιτυχία της Dacia βασίζεται στη ρεαλιστική της προσέγγιση. Εστιάζει την προσοχή της στα θεμελιώδη, όπως το να κάνει τα αυτοκίνητά της προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στόχος της είναι να προσφέρει οχήματα που αντέχουν στον χρόνο, είναι ευρύχωρα, αξιόπιστα, πρακτικά, ενσωματώνουν λειτουργικές τεχνολογίες και φυσικά καταναλώνουν όσο το δυνατόν πιο λίγο καύσιμο.

Πηγή: motor1.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...