Οικογενειακό ηλεκτρικό με 325 ίππους, αυτονομία 491 km και τιμή 34.000 € - Ποιο είναι;

Ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρεται σε ασυναγώνιστη τιμή, χάρη στις νέες εκπτώσεις που παρουσίασε ο κατασκευαστής.

  • -
  • -

Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σύμφωνα με πολλούς είναι αδιαμφισβήτητα το υψηλό κόστος απόκτησης. Ακόμη και με την σημαντική βοήθεια του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά", η προτίμηση ενός ηλεκτρικού έναντι ενός μοντέλου με θερμικό μοτέρ αποδεικνύεται δύσκολη για την τσέπη πολλών επίδοξων αγοραστών.

Τι γίνεται όμως όταν ο πιο διάσημος κατασκευαστής ηλεκτρικών παγκοσμίως, αποφασίζει να κάνει μία σημαντική μείωση στις τιμές; Ξαφνικά έχουμε άκρως δελεαστικές προτάσεις μηδενικών ρύπων να συναγωνίζονται στα ίσια σε επίπεδο τιμής αντίστοιχα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα μοντέλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο οικογενειακό sedan, το οποίο στην βασική του έκδοση έρχεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 325 ίππων τοποθετημένο στον πίσω άξονα και μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 60 kWh. Αυτά τα νούμερα μεταφράζονται σε εντυπωσιακές επιδόσεις, με 6,1 sec για το 0-100 km/h, και άκρως ικανοποιητική αυτονομία 491 km (WLTP). Το κόστος για όλα αυτά; Η αρχική τιμή των 41.990 € γίνεται 33.990 € μετά την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Ποιο μοντέλο κοστίζει τόσο λίγο ενώ προσφέρει τόσα πολλά; Μα φυσικά το κορυφαίο Tesla Model 3 στην έκδοση Standard Range Plus. Ένα πλούσια εξοπλισμένο sedan, με χώρο αποσκευών 425 lt και τιμή που premium κατασκευαστές αντίστοιχων βενζινοκίνητων ανταγωνιστών αδυνατούν να συναγωνιστούν.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Tesla Model 3 Long Range (video)

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την παραπάνω έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του αμερικανικού μοντέλου.

model 3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...