Service αυτοκινήτου: Έκπτωση 20% στην τιμή, καμία έκπτωση στην εγγύηση!

Χωρίς να μπαίνει στον κίνδυνο να χάσει την εγγύηση, ο ιδιοκτήτης ενός νέου αυτοκινήτου μπορεί να έχει κορυφαίας ποιότητας service, σε πολύ συμφέρουσες τιμές!

  • -
  • -

Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου δεν είναι απλή υπόθεση. Η διαδικασία εύρεσης ενός αξιόπιστου συνεργείου, το οποίο θα προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία, ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ανταγωνιστικές τιμές, είναι μια δύσκολη… εξίσωση. Πλέον, όμως, λύνεται πολύ εύκολα, χάρη στο δίκτυο συνεργείων της Autofit! Οι ειδικά εκπαιδευμένοι μηχανικοί διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το καλύτερο, για κάθε αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης επωφελείται από τις προσφορές που συχνά ισχύουν στο δίκτυο Autofit, όπως την έκπτωση 20% στην εργασία και τα ανταλλακτικά, που προβλέπεται από την χειμερινή προσφορά (έως 28 Φεβρουαρίου του 2023). Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν χειμερινός έλεγχος, ώστε ο οδηγός να γνωρίζει ότι το όχημά του είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι η συντήρηση του αυτοκινήτου, δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών ή και την… τσέπη του ιδιοκτήτη, αφού ένα κακοσυντηρημένο όχημα ενδέχεται να παρουσιάσει ακριβές βλάβες, σε απροειδοποίητη στιγμή.

Εγγύηση αυτοκινήτου: Χάνεται αν δεν κάνεις service στην αντιπροσωπεία;

Η ποιότητα εργασιών της Autofit αλλά και τα επώνυμα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, εξασφαλίζουν ότι η εργοστασιακή εγγύηση θα συνεχίσει να ισχύει. Η φήμη ότι «χάνεις την εγγύηση» αν κάνεις service εκτός της αντιπροσωπείας, φυσικά δεν υφίσταται, αν το όχημα συντηρείται βάσει του προγράμματος που ορίζεται από την κάθε μάρκα και αν τοποθετούνται τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

Η Autofit «τσεκάρει» όλα τα απαραίτητα κουτάκια, οπότε προσφέρει και την απαραίτητη σιγουριά πως η εγγύηση θα είναι «ακόμη εκεί» αν το αυτοκίνητο παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία. Ωστόσο, είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Autofit παρέχει και η ίδια εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που έχουν γίνει και τα ανταλλακτικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, ανεξάρτητα από την παλαιότητα ή τη μάρκα του οχήματος. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός έχει πάντοτε ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου του, καθώς ο τεχνικός έλεγχος είναι ενδελεχής.

50 συνεργεία Autofit σε όλη την Ελλάδα

Η τεχνογνωσία και οι συμφέρουσες τιμές του δικτύου Autofit μπορούν πραγματικά να βρεθούν σε κάθε γωνία της χώρας. Υπάρχουν 50 συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, μέχρι την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα, τη Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. Όλα τα συνεργεία χαρακτηρίζονται για τη συνέπεια στις εργασίες και την άριστη τεχνική υποστήριξη για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Εδώ υπάρχει η αναλυτική λίστα με όλα τα συνεργεία Autofit στην Ελλάδα.

Συνεργείο Autofit για όλες τις ανάγκες

Εκτός από πλήρη παρουσία σε όλη την Ελλάδα, η Autofit προσφέρει αξιοπιστία για κάθε εργασία πάνω στο αυτοκίνητο. Από την περιοδική του συντήρηση (service), μέχρι υποστήριξη στο κομμάτι της φανοποιίας, αλλά και στα επί μέρους συστήματα (φρένων, ανάρτησης, κλιματισμού, μετάδοσης, φωτισμού, ελαστικών). Επιπροσθέτως, προσφέρεται προετοιμασία οχήματος για τον έλεγχο του ΚΤΕΟ και έκδοση κάρτας καυσαερίων. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο δίκτυο το οποίο ξεκίνησε το 1994 από τη Γερμανία. Πλέον, εκτείνεται σε 14 χώρες, με πάνω από 2.000 συνεργάτες, με κοινό στόχο την κορυφαία εξυπηρέτηση και τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας – τιμής. Εδώ μπορείτε να δείτε τα πάντα για το δίκτυο της Autofit.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...