Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 9 – 15 Ιανουαρίου

Οι εβδομάδες περνάνε, αλλά η κορυφή δε φαίνεται να αλλάζει χέρια με τίποτα, αφού ένα μοντέλο έχει κάνει κατάληψη στην πρώτη θέση.

  • -
  • -

Μπορεί η λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε να μην είχε κάποια είσοδο ή έξοδο, όμως είχε αλλαγές θέσεων. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον για τα SUV και τα crossover παραμένει ακλόνητο, με εξαίρεση ένα μοντέλο το οποίο καταφέρνει να σπάσει την τάση, πλασάροντας τον εαυτό του πολύ ψηλά.

Όπως αναφέραμε, στην κορυφή στέκει ακλόνητο για πολλοστή εβδομάδα στη σειρά το ίδιο μοντέλο. Αυτό το μοντέλο είναι το Toyota Yaris Cross. Μηδενικές διαφορές έχουμε και στις υπόλοιπες δύο θέσεις της πρώτης τριάδας, στις οποίες θα συναντήσουμε τα Suzuki Vitara και Toyota Yaris.

Η εναλλαγή ανάμεσα στις δύο ιαπωνικές μάρκες συνεχίζεται, με την τέταρτη θέση να ανήκει στο Suzuki S-Cross, το οποίο ανέβηκε ένα σκαλί. Ακριβώς αντίθετη πορεία ακολούθησε το Hyundai Tucson το οποίο έπεσε στην πέμπτη θέση, καταφέρνοντας έτσι να κρατηθεί στο πρώτο μισό της λίστας.

Έκτο στη σειρά είναι το Nissan Qashqai, μία θέση πιο ψηλά από την προηγούμενη εβδομάδα, μπροστά από το Hyundai Bayon το οποίο από ένατο, βρέθηκε δεύτερο. Δύο θέσεις έχασε το CUPRA Formentor καταλήγοντας στην όγδοη. Στην ένατη συναντάμε το Suzuki Ignis, με την ιαπωνική μάρκα να είναι η μοναδική που πετυχαίνει να βάλει τρία μοντέλα της μέσα στην πρώτη δεκάδα, την οποία κλείνει το Mazda CX-5, έχοντας χάσει δύο θέσεις.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...