Jeff Beck: Τα απίστευτα αυτοκίνητά του... πρώην φανοποιού ροκ σταρ! [video]

O Jeff Beck ήταν ένας σπουδαίος μουσικός, ένας εκπληκτικά δραστήριος άνθρωπος με πάθος για τα αυτοκίνητα. Η συλλογή τετράτροχων δημιουργημάτων του μόνο ως όνειρο μπορεί να χαρακτηριστεί.

  • -
  • -

Ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα το χέβι μέταλ και τη χάρντ ροκ, που μπορούσε με ένα σόλο να αφήσει άφωνο το κοινό και στη λίστα του περιοδικού «Rolling Stone» φιγουράρει στην 5η θέση με τους 100 σπουδαιότερους ηλεκτρικούς κιθαρίστες, πέθανε εξαιτίας βακτηριακής μηνιγγίτιδας.

jeff

Ο Βρετανός, μπορούσε να παίξει κιθάρα όπως κανείς άλλος στον κόσμο, ήταν ιδιοφυής και απογείωνε το πλήθος με έναν μοναδικό τρόπο. Ένας αρτίστας τέτοιας κλάσης θα έπρεπε να φροντίζει τα χέρια του, αλλά όπως έχει πει: «Αν ανησυχούσα για τα δάχτυλά μου, δεν θα σήκωνα ποτέ μια πένσα».

jeff

Ο Jeff Beck είχε πάθος με τα αυτοκίνητα και δεν δίσταζε να φροντίζει μόνος του τον τετράτροχο θησαυρό του, στο ειδικά διαμορφωμένο γκαράζ που είχε δημιουργήσει στην οικία του. Ο θρύλος της μουσικής δεν ήξερε μόνο τα οδηγεί, αλλά και να τα επισκευάζει, καθώς πριν ενταχθεί στους «The Yardbirds» και γίνει παγκοσμίως γνωστός, εργαζόταν σε φανοποίειο-συνεργείο.

jeff

Ποιες Ferrari και Lamborghini! Τα αυτοκίνητα του Beck ήταν άλλης κλάσης

Ο εμβληματικός μουσικός δεν γοητευόταν από αυτοκίνητα τύπου Ferrari και Lamborghini, όπως οι υπόλοιποι σταρ. Αυτός είχε λατρεία με οχήματα που μπορούσε να πάρει τα κλειδιά και να τα φτιάξει ολομόναχος. Να σταθεί πάνω από το μοτέρ και να κάνει τα μαγικά του με τα εργαλεία. Φυσικά, σεβόταν απεριόριστα ένα σπάνιο δημιούργημα του Maranello, αλλά αυτά που του τραβούσαν περισσότερο την προσοχή, ήταν τα πιο άγνωστα στο ευρύ κοινό οχήματα.

Δείτε ακόμη τη Συλλογή αυτοκινήτων του Johnny Depp

jeff

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, αυτά είναι ορισμένα από τα αυτοκίνητα της συλλογής του. Και μπορείτε να δείτε τον ίδιο να μιλάει για αυτά στα 2 video παρακάτω:

  • Three-window coupé (1932)
  • Ford Deuce Coupé (1932)
  • Five-window coupé (1932)
  • Ford Deuce Roadster (1932)
  • MG TC (1947)
  • Corvette Stingray (1963)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...