Πώς ένα Suzuki Jimny γίνεται... Mercedes G-Wagen επί τρία!

Οι Ιάπωνες είναι ευρηματικοί και το αποδεικνύουν ακόμα μία φορά με τη μεταμόρφωση του Suzuki Jimny σε G-Wagen

  • -
  • -

H ιαπωνική Damd φημίζεται για τα εντυπωσιακά bodykit βελτίωσης, τα οποία κάποιες φορές είναι ακραία, χωρίς όμως να λείπουν και οι εντυπωσιακές δημιουργίες. Στην έκθεση του Τόκυο για το 2023 που θα ανοίξει τις πύλες της στις 13 Ιανουαρίου, η ιαπωνική εταιρεία έχει ετοιμάσει κάτι πολύ… ιδιαίτερο, με βάση του Suzuki Jimny. Συγκεκριμένα, θα αποκαλύψει τρεις διαφορετικές εκδοχές του ιαπωνικού τζιπ, που στο μυαλό φέρνουν τη G-Class της Mercedes-Benz! Τα μοντέλα θα ονομάζονται Advance, Traditional και Aventura, με την ονομασία τους να μαρτυρά και το χαρακτήρα της εκάστοτε κατασκευής.

Το Traditional είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα, φέρνοντας λίγο μυαλό εικόνες από τα Land Rover που βλέπαμε στο Camel Trophy. Aπό τα τρία είναι το πιο… σκληροπυρηνικό, αφού πέρα από τα στοιχεία που παραπέμπουν στην G-Class, διαθέτει επιπλέον προβολείς, σχάρες οροφής και μικρή σκάλα στο πίσω μέρος, όπως και σιδερένιες ζάντες σε χωμάτινες ζάντες. Προσανατολισμένο για εκτός δρόμου μετακινήσεις, τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα είναι πλαστικό, και όχι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Suzuki Jimny 4WD

 

Το Jimny G. Aventura (όπως είναι η πλήρης ονομασία του) έχει στοιχεία που περισσότερο παραπέμπουν στην AMG εκδοχή της G-Class. Η εμπρός μάσκα έχει μεταλλικά στοιχεία, ενώ ο προφυλακτήρας έχει επιπλέον εισαγωγές αέρα, ενώ τα προστατευτικά είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Επιπλέον, διαθέτει ζάντες αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση, προστατευτική θήκη για τη ρεζέρβα, αλλά και φωτιστικά σώματα πίσω που κάνουν χρήση τεχνολογίας LED. Τέλος, υπάρχει και η έκδοση Avance, η οποία σύμφωνα με τη Damd αποτελεί μία συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις προηγούμενες δύο. Συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα με τα σπορ στοιχεία, όντας μία μέση λύση!

Δείτε ακόμη: Κι όμως! Υπάρχει Suzuki Jimny pick-up!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...