Νέο Hyundai Kona N Line: Ένα video αποκαλύπτει κάθε του λεπτομέρεια

Ριζικά αλλαγμένο από την προηγούμενη γενιά του, αυτό το video μας δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια το νέο Hyundai Kona N Line.

  • -
  • -

Το Hyundai Kona εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μικρά SUV της αγοράς. Η νέα του γενιά αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και η μάρκα, θα συνεχίσει τη διάθεση της σπορ έκδοσης N Line. Προς το παρόν, το οπτικό υλικό για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι περιορισμένο, όμως ένα video στο YouTube μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πολύ καλύτερη ματιά στο νέο Hyundai Kona N Line, για να αντιληφθούμε καλύτερα τη σχεδίασή του.

N Line με σπορ προσωπικότητα

Αμέσως μπορούμε να διακρίνουμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση επενδύει πολύ στη δυναμική εμφάνιση. Οι μεγάλες ζάντες, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, τα φτερά στο χρώμα του αμαξώματος (είναι μαύρα στα υπόλοιπα Kona) και η διπλή απόληξη της εξάτμισης το διαφοροποιούν. Παράλληλα, περιμένουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης, όμως για την ώρα δεν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία.

Στο video ο δημιουργός δείχνει το νέο μοντέλο από όλες τις πλευρές του, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να «ρίξουμε» και μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό. Εκεί, πολλά τμήματα είναι καλυμμένα, όμως η συγγένεια στη σχεδίαση με το Ioniq 5 είναι περισσότερο από εμφανής. Μοιράζονται τον επιλογέα ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι, τις οθόνες, αλλά και τη γενικότερη εμφάνιση. Ακόμα, η μάρκα κρατάει κρυφά πολλά χαρακτηριστικά του νέου Kona, όμως με την πάροδο του χρόνου θα αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Επίσημη αποκάλυψη για το νέο Hyundai Kona - Πότε έρχεται Ελλάδα

Σίγουρα, αυτό που περιμένουμε πιο πολύ είναι να δώσει πληροφορίες αναφορικά με τους κινητήρες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα στοιχεία κάθε έκδοσης. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει με συμβατικά μοτέρ εσωτερικής καύσης, υβριδικά σύνολα, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...