Απόκτησε ένα κορυφαίο SUV με Απόσυρση

Τα SUV είναι η κατηγορία με τη μεγαλύτερη απήχηση στην αγορά. Οπότε τι καλύτερο από το να μπορείς να αποκτήσεις ένα εύκολα, αποσύροντας το παλιό σου αυτοκίνητο!

  • -
  • -

Πάνω από τους μισούς αγοραστές αυτοκινήτων στρέφονται στην επιλογή ενός SUV, καθώς τα αυτοκίνητα της κατηγορίας προσφέρουν χαρακτηριστικά που αναζητά το κοινό όπως οι μεγάλοι χώροι αλλά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Σήμερα, η Citroen παίρνει την πρωτοβουλία και επαναφέρει το μέτρο της απόσυρσης, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αποκτήσουν εύκολα το SUV της γαλλικής μάρκας που τους ταιριάζει!

Στο πρόγραμμα απόσυρσης των Γάλλων συμμετέχουν δύο από τα πιο δημοφιλή SUV της ελληνικής αγοράς, το C3 Aircross και το Νέο C5 Aircross, μοντέλα τα οποία γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας καθώς ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού.

C3 Aircross

Citroen C3 Aircross

Το C3 Aircross έχει φρέσκια εμφάνιση και μία πλήρη γκάμα εκδόσεων, τόσο από πλευράς κινητήρων, όσο και επιπέδων εξοπλισμού. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του μοντέλου στην χώρα μας οφείλεται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, αλλά και στην άνεση που παραδοσιακά προσφέρει, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, όπως οφείλει ένα γνήσιο δημιούργημα της Citroen.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει έναν τούρμπο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα PureTech 1.2, με δύο επίπεδα απόδοσης, 110 και 130 ίππων, αλλά και έναν τετρακύλινδρο 1.500άρη diesel BlueHDi με 110 και 120 ίππους, αντίστοιχα, που προσφέρει ασύγκριτη οικονομία και πλούσια ροπή. Και τα δύο σύνολα εξοπλίζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων στην έκδοση των 110 ίππων, ενώ οι ισχυρότερες παραλλαγές τους φέρουν αυτόματο κιβώτιο EAT6. Όλα μπορούν να γίνουν δικά σας με Απόσυρση Citroen.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/fa7f653345dd689557fe62c735b1d3c5.jpg

Citroen C5 Aircross

Το Νέο C5 Aircross κυριαρχεί με την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, υπογραμμίζοντας τη διαφορά του, καθώς προσφέρει ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του ίδιου προγράμματος Citroen Advanced Comfort, απαράμιλλη ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή, από την καθημερινή μετακίνηση, έως και τα μεγάλα ταξίδια, γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία.

Οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρων περιλαμβάνουν έναν βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων με 130 ίππους ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων με 130 ίππους σε συνδυασμό αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το plug-in υβριδικό σύνολο που αποδίδει 225 ίππους.

Μάθετε τα πάντα για την απόσυρση της Citroen στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων. Η ενέργεια ισχύει για όλο τον Ιανουάριο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...