Λάρισα: Ληστεία σε βενζινάδικο με σπαθί του 1821!

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων σημειώθηκε στη Λάρισα, με το όπλο που επέλεξε ο ληστής να είναι ένας τύπος σπαθιού που χρησιμοποιούνταν στην Επανάσταση.

  • -
  • -

Μία ληστεία διαφορετική και ασυνήθιστη έγινε στη Λάρισα, με το πιο παράξενο από όλα να είναι το όπλο που επέλεξε ο δράστης να χρησιμοποιήσει.

Το πρατήριο που δέχτηκε την επίθεση βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας. Περίπου στις 7 το απόγευμα στο πρατήριο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι. Ο ένας ήταν στο μπροστά μέρος του καταστήματος και εξυπηρετούσε τους πελάτες, ενώ ο άλλος βρισκόταν στο πίσω μέρος κάνοντας άλλες εργασίες.

Λίγο μετά τις 7 ένα αυτοκίνητο μπήκε στον χώρο του πρατηρίου όπως θα έμπαινε κάθε συνηθισμένος πελάτης, όμως η συνέχεια ήταν απροσδόκητη. Από το αυτοκίνητο βγήκε πάρα πολύ γρήγορα ένας νεαρός έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Δείτε ακόμα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η συμμορία που έκλεβε βενζίνη από αυτοκίνητα

Στο χέρι κράταγε μία χατζάρα, έναν τύπο σπαθιού που χρησιμοποιούνταν περίπου την εποχή της Επανάστασης του 1821. Με την χατζάρα στο χέρι επιτέθηκε στον 18χρονο υπάλληλο, φώναξε ότι πρόκειται για ληστεία και του ζήτησε όλα τα χρήματα που είχε πάνω του.

Τελικά η λεία του ήταν μόλις 200 ευρώ που βρήκε στο ταμείο. Τα πήρε και αμέσως έφυγε με το αυτοκίνητο. Ο υπάλληλος έχει δώσει την περιγραφή του δράστη αλλά και του αυτοκινήτου στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τον κλέφτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...