Toyota Yaris: Δείτε όλες τις εκδόσεις και τις τιμές στην Ελλάδα

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις εκδόσεις στην γκάμα του δημοφιλούς Toyota Yaris μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, επιδόσεων αλλά και κόστους απόκτησης.

  • -
  • -

Η γκάμα της Toyota αποτελεί μία από τις πλέον πολυαγαπημένες της αγοράς, με το ελληνικό αγοραστικό κοινό να δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλα της τα μοντέλα χάρη σε στοιχεία όπως η αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος χρήσης και οι μοντέρνες τεχνολογίες. Ένα εξαίρετο παράδειγμα από τον κατάλογο της ιαπωνικής μάρκας που προσφέρει όλα όσα μόλις είπαμε και ταυτόχρονα καταφέρνει να διατηρεί μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή απόκτησης, είναι το Toyota Yaris.

yaris

Η κατηγορία των supermini ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό, αλλά το Yaris καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους ανταγωνιστές τους όπως ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν. Τι το κάνει όμως τόσο πετυχημένο;

back

Πλούσια γκάμα με άκρως οικονομικές έως «εκρηκτικές» εκδόσεις

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του 1.5 lt. με τους 125 ίππους και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή του CVT και του υβριδικού επίσης 1.5 lt. απόδοσης 116 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο CVT. Κινητήρια σύνολα τα οποία φημίζονται για την οικονομία που προσφέρουν με το κορυφαίο εξ αυτών Hybrid των 116 ίππων να χαρίζει καταναλώσεις που φτάνουν τα 3,8 lt/100km!

yaris

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Toyota Yaris 1.5 Hybrid

Τα εξοπλιστικά πακέτα ανάλογα τον συνδυασμό κινητήρα και κιβωτίου είναι τα Active, Active Plus, Style, Chic και Chic Bi-Tone. 

yaris

Ναι, αλλά πόσο κοστίζει η κάθε έκδοση του Toyota Yaris;

Οι τιμές του Yaris εκκινούν από τα 19.570 € για τη βασική έκδοση Active Plus 1.5 125 PS και από τα 21.940 € για το Yaris Hybrid.

gr yaris

Τέλος, να πούμε πως εκτός από τα απλά Yaris, για τους λάτρεις του ειδικού και των επιδόσεων υπάρχει και το GR Yaris. Πρόκειται για το τετρακίνητο homologation special με επιδόσεις της τάξης των 0-100 km/h σε 5,5 sec και τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 km/h! Το κορυφαίο super sport μικρό εκκινεί από τα 49.470 € και φθάνει τα 55.920 € στην έκδοση Circuit Pack. Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως εντός της σελίδας της μάρκας, αν και υπάρχουν τιμές για το τετρακίνητο θηρίο, η Toyota δηλώνει πως το αυτοκίνητο δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Toyota Yaris.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...