Τιμοκατάλογος Nissan: Δες τιμές και στοιχεία για όλα τα μοντέλα

Η Nissan έχει ξεκινήσει τον έντονο εξηλεκτρισμό της γκάμας της, ενώ παράλληλα την έχει εμπλουτίσει με σειρά μοντέλων που βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

  • -
  • -

Παρατηρώντας τη γκάμα της Nissan σήμερα συνειδητοποιείς πόσο πολύ έχει σμιλευτεί γύρω από τις τάσεις της αγοράς. Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες μάρκες που συντελείται σχεδόν ολοκληρωτικά από SUV μοντέλα (με μοναδική εξαίρεση το Leaf), ενώ τον τελευταίο καιρό έχει μπει -αν και κάπως αργοπορημένα- πολύ δυναμικά και στην εξηλεκτρισμένη εποχή. Από το μικρότερο μέλος που συναντάμε στη βάση της γκάμας, το Juke, μέχρι και το μεγαλύτερο σε διαστάσεις Ariya, οι Ιάπωνες έχουν εκσυγχρονίσει όλα τα μοντέλα τους, ενισχύοντας τα με σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνολογίες που διαθέτει σήμερα στα ράφια της.

Επιπλέον, πιστή στο πλάνο εξηλεκτρισμού, η Nissan μπορεί να δηλώνει περήφανα πως διαθέτει μία πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, μιας και όλα της τα μοντέλα διαθέτουν τουλάχιστον μία μερικώς ή αμιγώς εξηλεκτρισμένη έκδοση. Ήπια υβριδική τεχνολογία, φουλ υβριδικά και φυσικά αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις συντελούν τον τιμοκατάλογο της ιαπωνικής μάρκας. Όμως, ας δούμε όλα τα μοντέλα που διαθέτει η Nissan στην ελληνική αγορά σήμερα και από τι τιμές ξεκινούν.

Nissan Juke

juke

Βλέποντας την κατηγορία των B-SUV να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο κοινό, στη Nissan αποφάσισαν να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να ενισχύσουν την εικόνα του Juke. Κάπως έτσι, το εισαγωγικό πλέον μοντέλο στην γκάμα εμπλουτίστηκε και με μία έκδοση Hybrid, η οποία κοιτά στα μάτια τον σκληρό ανταγωνισμό με ισχυρό κινητήριο σύνολο, εξαιρετικά χαμηλή οικονομία και την εντυπωσιακή εμφάνιση για την οποία φημιζόταν το Juke ούτως ή άλλως. Οι τιμές για το αμιγώς βενζινοκίνητο Juke των 114 ίππων ξεκινούν από τις 22.400 €.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Nissan Juke Hybrid

Nissan Qashqai

qashqai

Ένα σκαλί πάνω από το Juke συναντάμε το Qashqai, που στη νεότερη γενιά του έχει έρθει για να συνεχίσει την κυριαρχία του προκατόχου του. Πατώντας σε γνώριμα μονοπάτια, οι μηχανικοί δημιούργησαν ένα μοντέρνο, άνετο και πρακτικό μοντέλο, το οποίο διατίθεται με μία πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων και όλες τις σύγχρονες, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, κάνοντας άλμα προς τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας. Η τιμή του ξεκινάει από τις 30.690 , ενώ εξοπλισμένο με το ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα e-Power των 190 ίππων προσφέρεται με τιμή από 41.690 €.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Nissan Qashqai e-Power

Nissan X-Trail

x-trail

To X-Trail έχει αποκτήσει ρόλο ναυαρχίδας στην κατηγορία των SUV. Τουλάχιστον ανάμεσα σε όσα φέρουν και θερμικό κινητήρα. Αποτελεί την ενσάρκωση του απόλυτου οικογενειακού crossover, με έμφαση στους χώρους, την άνεση και την ποιότητα. Το μεγάλο SUV έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά με εξηλεκτρισμένα σύνολα που φτάνουν έως και τους 213 ίππους, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τις 38.590 €.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan X-Trail e-4ORCE

Nissan Leaf

leaf

Το Nissan Leaf αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της Nissan καθώς ήταν το μοντέλο που την έβαλε στον κόσμο των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Στην δεύτερη του γενιά βελτίωσε μία ήδη εξαιρετικά πετυχημένη συνταγή και συνεχίζει δυναμικά να στέκεται επάξια απέναντι ακόμη και σε νεότερο ανταγωνισμό, με πολύ καλή τιμή. Ποια είναι αυτή; Ξεκινά από 35.980 €

Δείτε ακόμη: Ένας μήνας με Nissan Leaf e+

Nissan Ariya

ariya

Έχοντας κερδίσει… τόνους ηλεκτρικής εμπειρίας από το Leaf, η Nissan αποφάσισε να παίξει δυναμικά στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων SUV με το Ariya. Με δύο μεγέθη μπαταρίας ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, δικίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις, μπορεί να άργησε να μπει στον χορό, αλλά η πρόθεση να τον σύρει… είναι ξεκάθαρη. Οι τιμές ξεκινούν από τις 52.900 €.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Nissan Ariya

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...