Υβριδικό Hyundai i20 vs Toyota Yaris - Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο υβριδικά μικρά βρέθηκαν να κοντράρονται αυτή τη φορά, με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο σας. Ποιο τα κατάφερε καλύτερα;

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Β στην οποία ανήκουν τα δύο μοντέλα των Hyundai και Toyota καλούνται να υπηρετήσουν πολλαπλούς ρόλους στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς πολλές φορές είναι το κύριο ή ακόμα και το μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές καυσίμων, σημαίνει ότι η κατανάλωση αναδεικνύεται σε εξαιρετικά σημαντικό θέμα. Προκειμένου να την περιορίσουν και τα δύο κάνουν χρήση υβριδικών κινητήριων συνόλων, με διαφορετική όμως προσέγγιση. Το i20 είναι ήπια υβριδικό, ενώ το Yaris πλήρως υβριδικό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b4c0bbf394bf19399dcce36fb5d34117.jpg

Δεδομένης της δημοφιλίας που απολαμβάνουν και οι δύο εταιρείες στην Ελλάδα, αναμενόταν η μάχη να είναι έντονη, όμως τελικά είχαμε άνετη επικράτηση του ενός από τα δύο και μάλιστα με τη διαφορά ανάμεσά τους να είναι αρκετά μεγάλη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8073c0156adbd5fec88bfc872c7fc515.jpg

Νικητής αναδείχτηκε το Toyota Yaris καταφέρνοντας να κερδίσει το 63% των ψήφων, αφήνοντας για το Hyundai i20, το υπόλοιπο 37% των ψήφων.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Να σημειώσουμε, ότι οι αριθμοί ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...