Δώσε αξία στο παλιό σου αυτοκίνητο - Κάνε Απόσυρση Τώρα!

Η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου γίνεται ευκολότερη, όταν το παλιό σου αυτοκίνητο αξίζει περισσότερο απ' όσο νομίζεις...

  • -
  • -

Για πολλά χρόνια η απόσυρση αποτελούσε την ιδανική λύση ώστε κάποιος να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο σε χαμηλότερη τιμή. Έδινε το παλιό όχημα που είχε στην κατοχή του και αυτόματα αφαιρούνταν ένα ποσό από την αξία του καινούριου αυτοκινήτου που αγόραζε. O σκοπός της απόσυρσης ήταν διπλός. Από τη μία έδινε κίνητρο ακόμα και σε εκείνους που είχαν κάποιο αυτοκίνητο πολύ χαμηλής αξίας, ενώ από την άλλη οδηγούσε σε βελτίωση της ποιότητας του αέρα καθώς έβγαιναν από την κυκλοφορία τα παλαιότερα και πιο ρυπογόνα αυτοκίνητα δίνοντας τη θέση τους σε νεότερα και πιο «καθαρά».

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία να έχει σταματήσει αυτό το πρόγραμμα, όμως τώρα επαναφέρει την απόσυρση η CitroenΗ γαλλική μάρκα παίρνει το παλιό αυτοκίνητο και προσφέρει έκπτωση, έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να κάνει πιο εύκολα δικό του ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο από την γκάμα της.

Η ενέργεια ισχύει για μοντέλα βενζίνης, diesel και hybrid.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/3f1977823c6471d9177f292f0dc57b95.jpg

Το C3 είναι το supermini που προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης αλλά και diesel, οι οποίοι συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητα όσο και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Στα δυνατά του χαρακτηριστικά είναι η εξατομίκευση, με δεκάδες διαφορετικούς χρωματισμούς για το αμάξωμα και πολλές ακόμα για την οροφή, τον διάκοσμο της καμπίνας και τα σχέδια των ζαντών.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/609d92c8191f5b41361044d62dbc474a.jpg

Το C3 Aircross χαρακτηρίζεται από την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες, ενώ είναι ένα SUV με προορισμό τη χρήση κυρίως σε αστικό περιβάλλον χάρη στις μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις του. Επιπλέον, έχει εσωτερικό με μεγάλες δυνατότητες διαμόρφωσης, ώστε να εξυπηρετούνται στον μέγιστο βαθμό οι διάφορες ανάγκες.

Citroen C4 C-Cross

Το δημοφιλές οικογενειακό C4 C-Cross συνδυάζει τη δυναμική εμφάνιση με αυξημένη ευρυχωρία, και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος που εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη κίνηση σε κάθε δρόμο, με την άνεση που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της εταιρείας. Ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων!

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/809fd05a2d419f7fc98fcc92b999b4e7.jpg

Το C5 Aircross είναι σαφώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να προσφέρει μία πραγματικά ευρύχωρη καμπίνα, ανάρτηση που συνεχίζει την παράδοση που έχει η μάρκα στον τομέα, ενώ διαθέτει και plug-in υβριδική έκδοση ώστε οι καθημερινές μετακινήσεις να γίνονται με τη μέγιστη οικονομία αλλά και χωρίς την εκπομπή ρύπων.

Μάθετε τα πάντα για την απόσυρση της Citroen στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...