Δες ποια εταιρεία προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο!

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος περιλαμβάνει περισσότερες από μία μάρκες αυτοκινήτου!

  • -
  • -

Συνεπείς στην προσφορά υπηρεσιών After Sales κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας, οι FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρουν το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2022-2023. Στόχος είναι οι κάτοχοι των αυτοκινήτων να διασφαλίσουν την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων τους μετά από ενδελεχή έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση από το εξειδικευμένο προσωπικό. Το Winter Check up εστιάζει σε έλεγχο 15 σημείων, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων για τη βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Δείτε ακόμη: Άμεσα διαθέσιμο με όφελος 2.000 € το Fiat Fiorino! 

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου των μαρκών στην Ελλάδα και έχει ισχύ από τις 5 Δεκεμβρίου 2022, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε κρίσιμα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ανταλλακτικά, όπως είναι η μπαταρία, τα τακάκια και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Tonale των 160 ίππων!

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό του εξουσιοδοτημένου δικτύου των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, και FIAT Professional δίνουν τη δυνατότητα οι αγοραστές μοντέλων των παραπάνω μαρκών, να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Check Up 2022-2023, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες After Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...