Ετοιμοπαράδοτο Opel Corsa σε βενζίνη και diesel – Πόσο κοστίζει

Η Opel δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν εδώ και τώρα ένα από τα κορυφαία supermini της αγοράς και μάλιστα σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις.

  • -
  • -

Σε μια δύσκολη εποχή, όπου τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σπανίζουν και οι χρόνοι παράδοσης αυξάνονται συνεχώς, η Opel προσφέρει το δημοφιλές Corsa με άμεση παράδοση. Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία κατάφερε να προμηθευτεί έναν ικανό αριθμό οχημάτων και μάλιστα σε όλες τις εκδόσεις κινητήρα, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των υποψηφίων αγοραστών.

opel

Συγκεκριμένα, το Corsa διατίθεται στη βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 75 ίππων και με τον 1.2 Turbo των 100 και 130 ίππων. Οι δύο τελευταίες έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζουν την απαιτούμενη δύναμη για άνετη κίνηση τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και την οικονομία καυσίμου. Την έκδοση με τους 100 ίππους μπορεί να την αποκτήσει κάποιος είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο 8άρι, ενώ αυτή με τους 130 ίππους μόνο με το αυτόματο 8 σχέσεων.

opel

Όποιος ενδιαφέρεται για πετρέλαιο, έχει την επιλογή του 1.5D με τους 102 ίππους και το 6άρι κιβώτιο, η οποία διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση.

Από πόσο ξεκινά το Opel Corsa

Το νέο Corsa με τη μοντέρνα εμφάνιση και τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας ξεκινά στην έκδοση 1.2 75 PS MT5 από 19.900 €. Η 1.2T 100 PS MT6 κοστίζει από 21.400 €, αυτή με τους 130 ίππους ξεκινά από 24.900 € και η diesel από 21.770 €.

opel

Διαβάστε επίσης: Να επιλέξω Opel Corsa βενζίνη 1.2, diesel 1.5 ή ηλεκτρικό;

Όλες οι εκδόσεις του Corsa συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ενώ υπάρχει και η προσφορά του πακέτου δωρεάν συντήρησης επίσης για 5 έτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...