Νέο Opel Corsa Design & Tech! Δες πόσο κάνει

Η νέα έκδοση Design & Tech του Opel Corsa προσφέρεται με τρεις διαφορετικές κινητήριες μονάδες και κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο υπερπλήρης εξοπλισμός

  • -
  • -

Το Opel Corsa διατίθεται πλέον σε ακόμα μία έκδοση, και συγκεκριμένα την Design & Tech. Το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού, τοποθετείται πάνω από τις Corsa και Edition και εφοδιάζεται με μία σειρά από νέες και σύγχρονες τεχνολογίες της γερμανικής εταιρείας. Συγκεκριμένα, η έκδοση Design & Tech περιλαμβάνει επιπλέον στη σχετική λίστα στοιχεία, όπως προβολείς Eco Led με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, νέα καθίσματα, flat bottom τιμόνι, κρυφό φωτισμό του εσωτερικού, αισθητήρα φώτων και βροχής, αλλά και ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 16 ιντσών σε μαύρη απόχρωση.  



Επίσης, στην έκδοση Design & Tech συναντάμε στοιχεία όπως το πακέτο !More, το οποίο και περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων Mirrorlink, οθόνη αφής 7 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα 180 μοιρών. Το συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού προσφέρεται με την κινητήρα μονάδα των 1.200 cc απόδοσης 75 ίππων, την υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή των 100 ίππων τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, όσο και το αυτόματο οκτάρι, αλλά και στην πετρελαιοκίνητη εκδοχή με τον 1.500άρη των 102 ίππων. Τιμή εκκίνησης είναι τα 16.400 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...