Υβριδικό οικογενειακό SUV με 197 PS, πορτμπαγκάζ 425 lt, μηδενικά Τέλη και 32.910 € – Ποιο είναι;

Συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και άνεση όπως κανένα άλλο μέλος της κατηγορίας των C-SUV.

  • -
  • -

Ο εξηλεκτρισμός όλοι ξέρουμε πλέον πως αποτελεί αλλαγή σελίδας στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι αδίκως. Ξαφνικά έχουμε μοντέλα τα οποία προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις χάρη σε ισχυρά κινητήρια σύνολα, χώρους για όλη την οικογένεια και την παρέα, ενώ παράλληλα οι τιμές κατανάλωσης είναι καλύτερες από αυτοκινήτου πόλης.

Το θέμα είναι όμως ότι ενώ πολλοί κατασκευαστές ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τον υβριδισμό ή τον πλήρη εξηλεκτρισμό τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν άλλοι οι οποίοι μπορούν να θεωρηθούν κυρίαρχοι μιας και έχουν εμπειρία δεκαετιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κατασκευαστής που έχουμε επιλέξει σήμερα.

Με τεράστια εμπειρία στα υβριδικά μοντέλα, τώρα αποφάσισε να μπει δυναμικά και στην πολυπόθητη κατηγορία των C-SUV με ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV που καίει ελάχιστα, δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας καθώς έχει εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους και ταυτόχρονα θα σας συνοδέψει σε όλες σας τις εξορμήσεις χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στις αποσκευές.

Και το κορυφαίο; Κοστίζει 32.910 . Τι παίρνετε με αυτά τα χρήματα; Ένα πλήρως υβριδικό μοντέλο με 197 ίππους, κατανάλωση 5 lt/100km, χώρο αποσκευών 425 lt και ένα πλούσιο πακέτο εξοπλισμού. Για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε;

Μα φυσικά για το ολοκαίνουργιο Toyota Corolla Cross, το οποίο κατέφθασε στην χώρα μας με μοναδικό σκοπό να κυριαρχήσει στην C-SUV κατηγορία. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση Active Plus με την κίνηση στους εμπρός τροχούς που κοστίζει 32.910 €, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την αναλυτική δοκιμή της Toyota Corolla Cross, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε  και την video-δοκιμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...