Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων και αεροσκαφών του Neymar

Δες το γκαράζ αξίας 200 εκατομμυρίων του διάσημου ποδοσφαιριστή της Βραζιλίας.

  • -
  • -

Μία από τις βεβαιότητες γύρω από την πλούσια ζωή διάσημων προσώπων, είτε προέρχονται από την showbiz είτε από τον αθλητισμό, είναι πως μόλις αρχίσουν οι περιουσίες να «φουσκώνουν», αντικείμενα όλο και μεγαλύτερης αξίας κάνουν την εμφάνισή τους. Από επαύλεις και ρούχα πανάκριβων σχεδιαστών, μέχρι κότερα, αεροσκάφη και αυτοκίνητα. Όλα τα υλικά αγαθά δηλαδή που οι περισσότεροι από εμάς, δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορούμε μόνο να ονειρευτούμε.

Ο Neymar da Silva Santos Junior, ο διάσημος ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Ο 30χρονος άσσος της μπάλας, εκτός από επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, μοντέλο και πολλά ακόμη, είναι και ιδιοκτήτης ενός γκαράζ του οποίου τα περιεχόμενα αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε αξία.

neymar-collection-2

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του σε ηλικία μόλις 17 ετών, είναι λογικό να έχει ήδη στην κατοχή του μία άκρως εντυπωσιακή περιουσία, ακόμη κι αν δεν την «διαφημίζει» όσο άλλοι διάσημοι και ποδοσφαιριστές στα social media. Να ‘ναι καλά οι παπαράτσι…

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει βρεθεί παλαιότερα αλλά και τι βρίσκεται πιθανότατα αυτή τη στιγμή στην συλλογή του. Ξεκινώντας από τα ξακουστά μοντέλα της Ferrari, στο παρελθόν τον έχουμε δει με μία 458 Italia, την οποία και τράκαρε, ενώ στην κατοχή του έχει πλέον μία GTC4Lusso. Άλλα ένα μοντέλο που φημολογείται πως έχει είναι η Mercedes-AMG GT, ενώ στο διάστημα που έπαιζε για την Barcelona είχε κάνει εμφανίσεις και με μοντέλα της Audi. Μεταξύ αυτών ήταν ένα R8 Spyder, ένα RS7, αλλά και ένα Q7.

audi_r8_spyder_754

Όντας πατέρας, τέτοιου είδους μεγαλύτερα οχήματα δεν θα έπρεπε να μας κάνουν εντύπωση, γι’ αυτό και σε άλλη περίπτωση έχει εμφανιστεί και πίσω από το τιμόνι ενός Volkswagen Touareg. Άλλα μοντέλα που φημολογείται πως έχει ή είχε στην κατοχή του είναι η Porsche Panamera Turbo, η Aston Martin Vulcan, η Lamborghini Veneno και η McLaren 570 S.

Δείτε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Πάνω από 600 ηλεκτρικά και υβριδικά Hyundai στη σέντρα

To κορυφαίο απόκτημα στην συλλογή του όμως φαίνεται πως είναι μία συλλεκτική Maserati MC12. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το ετεροθαλές αδερφάκι της Ferrari Enzo, το οποίο παράχθηκε σε μόλις 50 αντίτυπα με την τιμή του όταν κατασκευάστηκε να αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ενώ τώρα έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια.

mc12

Πέρα από τα τετράτροχα μεταφορικά μέσα που έχει στην κατοχή του όμως, ο Neymar Jr. έχει επίσης όχι ένα, αλλά δύο ελικόπτερα, ένα ιδιωτικό τζετ και ένα γιοτ, με την τιμή του κάθε ενός από αυτά να φτάνει σε 8ψήφιο νούμερο.

neymar-collection-5

Πηγή: autoevolution

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...