Απίστευτο: Εντοπίστηκαν σε αχυρώνα στην Ολλανδία 230 εκπληκτικά αυτοκίνητα [video]

Στην Ολλανδία ανακαλύφθηκε σε αχυρώνα μια απίστευτη συλλογή κλασικών αυτοκινήτων, η οποία ανήκει σε έναν άνδρα ονόματι Palmen.

  • -
  • -

Ξεκίνησε να συλλέγει αυτοκίνητα πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες με ένα κίτρινο Lancia B20 να είναι το πρώτο του αυτοκίνητο. Ο κύριος Palmen ήταν επαγγελματίας έμπορος σπάνιων και ειδικών αυτοκινήτων από τα μέσα της δεκαετίας του '60. Ως λάτρης των τεσσάρων τροχών, άρχισε να συλλέγει και ο ίδιος, με το γκαράζ του σταδιακά να γεμίζει από τετράτροχα αριστουργήματα.

cars1

 Ποιες μάρκες περιέχει η συλλογή του;

Πλέον απαριθμεί έως και 230 αυτοκίνητα, με τη συλλογή του κ. Palmen να αποτελείται από θρυλικά κλασικά οχήματα με προέλευση την Ιταλία (Alfa Romeo, Lancia, Maserati και Ferrari), τη Γαλλία (Facel Vega), τη Γερμανία (BMW, Mercedes-Benz και NSU), τη Βρετανία (Bentley,Jaguar, Aston Martin και Rolls-Royce) και την Αμερική (Chevrolet, Cadillac και Ford). Ανάμεσά τους είναι και μοντέλα από σχετικά άγνωστες στο ευρύ κοινό μάρκες, όπως οι Tatra, Monica, Moretti, Matra, Alvis, Imperia και Villard. Τα αυτοκίνητα είναι καλοδιατηρημένα και αναδεικνύουν το εκλεπτυσμένο γούστο και την εκτεταμένη γνώση του κ. Palmen για σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα.

cars

Πώς τη διατήρησε μυστική και η επερχόμενη πώληση

Σύμφωνα με την Gallery Aaldering, ο κ. Palmen σπάνια άνοιγε το γκαράζ του, καθιστώντας την συλλογή του μια από τις καλύτερα φυλαγμένες στην Ευρώπη. Συντηρούσε ο ίδιος τα αυτοκίνητα και τα διατήρησε για πολλά χρόνια σε εξαιρετική κατάσταση, μακριά από τα βλέμματα των ειδικών. Λόγω της ηλικίας του ιδιοκτήτη και διαφόρων συνθηκών, τα οχήματα άρχισαν να σκονίζονται στον αχυρώνα όπου τα είχε μεταφέρει. Πλέον, με την αποκάλυψη της συλλογής, τα οχήματα μεταφέρθηκαν στο Ντόρντρεχτ, όπου και θα βγουν προς πώληση μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας. 

Διαβάστε επίσης: Τι αυτοκίνητα κρύβει ο Johnny Depp στο γκαράζ του

Για τους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να επεκτείνουν τις συλλογές τους. Απο τον Μάιο λοιπόν, οπότε και θα ξεκινήσει η δημοπρασία, οι προσφορές για ορισμένα μοντέλα αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ. 

Δείτε το video με την εντυπωσιακή συλλογή

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...