5+1 Hyundai χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας

Αυτοκίνητα πόλης, supermini, οικογενειακά, μικρά και μεγάλα SUV. Απ' όλα έχει η λίστα με τα Hyundai που δεν πληρώνουν Τέλη Κυκλοφορίας.

  • -
  • -

Η σημερινή γκάμα της Hyundai έχει γίνει αναμφίβολα μία από τις αγαπημένες των αγοραστών, με όλα τα μοντέλα που την αποτελούν να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Και γιατί όχι άλλωστε αφού έχουμε να κάνουμε μία αξιόπιστη μάρκα, της οποίας τα προϊόντα καταφέρνουν να συνδυάσουν χαρακτηριστικά όπως ποιότητα, σχεδίαση, πλούσιο εξοπλισμό, άνεση και οικονομία, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουν να διατηρήσουν το κόστος απόκτησης χαμηλά.

Στην λίστα που ακολουθεί όμως θα παραμερίσουμε για λίγο την πλειοψηφία των πλεονεκτημάτων που φέρουν τα μοντέλα της κορεατικής μάρκας. Αυτό γιατί η μοναδική προϋπόθεση για να βρεθεί ένα Hyundai στην λίστα που ακολουθεί είναι να έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων όταν πλησιάζει το τέλος του έτους, έχουν στο μυαλό τους το έξοδο για τα τέλη, οπότε ένα αυτοκίνητο που το σχετικό ειδοποιητήριο γράφει ένα στρογγυλό… μηδέν, είναι μεγάλη ανακούφιση. Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη προνόμια, όπως η ελεύθερη είσοδος στον Δακτύλιο της Αθήνας και η πολύ μικρή κατανάλωση βενζίνης. Πάμε να τα δούμε με σειρά μεγέθους.

1. Hyundai i10 – Αυτοκίνητο πόλης

i10

Το λιλιπούτειο αλλά εξαιρετικά ολοκληρωμένο i10 αποτελεί την οικονομικότερη πρόταση στον κατάλογο της Hyundai που φέρει μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 16.190 € με έκπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε το Hyundai i10 με μοτέρ 1.000 ή 1.200 κυβικών και απόδοση 67 έως και 100 ίππους, ξενοιάζοντας παράλληλα από το άγχος των Τελών. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το κορυφαίο Hyundai Tucson Plug-in των 265 ίππων που καίει 1,38 lt/100km

2. Hyundai i20 – Supermini

i20

Μία από τις πιο μοντέρνες και πλούσια εξοπλισμένες επιλογές στην κατηγορία των supermini είναι το i20. Σαν να μην έφτανε αυτό, ολόκληρη η γκάμα κινητήρων του έρχεται με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το αποκτήσετε σε εκδόσεις από 84 έως και 120 ίππους, με μηδενικό κόστος Τελών Κυκλοφορίας και με τιμές που ξεκινούν από τις 17.390 € με το πρόγραμμα έκπτωσης που τρέχει σήμερα. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

3. Hyundai i30 – Μικρομεσαίο οικογενειακό

i30

Χάρη στην mild-hybrid τεχνολογία μπορείτε να αποκτήσετε ένα κορυφαίο μικρομεσαίο μοντέλο, ικανό να χωρέσει όλη την οικογένεια που ταυτόχρονα όμως δεν πληρώνει Τέλη Κυκλοφορίας. Πρόκειται για την έκδοση 1.0 Turbo των 120 ίππων, η οποία υποστηρίζεται από ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων iMT, αλλά και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Οι τιμές για την συγκεκριμένη έκδοση ξεκινούν από τις 21.290 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

4. Hyundai Bayon – Το crossover πόλης

bayon

Το Bayon καταφέρνει να συνδυάσει τα καλά ενός αρκετά compact μοντέλου σαν το i20, με τον πολυπόθητο crossover χαρακτήρα. Άνετο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό προς το περιβάλλον το Bayon συνδυασμένο με κινητήρες 100 και 120 ίππων απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2. Οι τιμές για τις συγκεκριμένες εκδόσεις ξεκινούν από τις 20.240 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

5. Hyundai Tucson Plug-in Hybrid – Μεσαίο οικογενειακό SUV

tucson

Το Hyundai Tucson στην Plug-in υβριδική του έκδοση, είναι ένα χαρισματικό μοντέλο που διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία και ελάχιστη κατανάλωση. Ξεκινά από τις 48.690 €, αλλά σε αυτή την τιμή παίρνετε ένα άνετο οικογενειακό SUV 265 ίππων με τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο, πλούσιο εξοπλισμό και χάρη στην plug-in hybrid φύση του, καίει σαν... αυτοκίνητο πόλης. Σύμφωνα με την Hyundai αρκείται μόλις σε 1,38 lt/100 km, ενώ λόγω πολύ χαμηλών εκπομπών CO2 φυσικά δεν πληρώνει και Τέλη Κυκλοφορίας. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

+1. Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid - Μεγάλο οικογενειακό SUV

Περνάει στην κατηγορία του... +1 καθώς η τιμή του είναι αρκετά υψηλότερη από τα υπόλοιπα της γκάμας, με αρχικό σκαλοπάτι τις 61.590 €. Ωστόσο, το μεγάλο SUV της κορεάτικης μάρκας προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό, θέσεις για 6 ή 7 επιβάτες, κορυφαίους χώρους και ένα εξελιγμένο Plug-In Hybrid σύστημα. Έχει 265 ίππους, στάνταρ τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο, ενώ συνοδεύεται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, λόγω των χαμηλών ρύπων που εκπέμπει. Πατήστε εδώ για περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...