Αυτή είναι η πρώτη αντιπροσωπεία της Tesla στην Ελλάδα: Πού βρίσκεται - Πότε ανοίγει

Η Tesla κάνει το μεγάλο βήμα και ανοίγει την πρώτη της αντιπροσωπεία στη χώρα μας. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και την είδαμε από κοντά. Δείτε όσα είδαμε και μάθετε ότι μάθαμε.

  • -
  • -

Την πρώτη της αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα ανοίξει η Tesla. Η εταιρεία έχει παρουσία στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο του 2020 με το pop-up κατάστημα που υπάρχει στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, όμως μέχρι τώρα δεν διέθετε κάποια τυπική αντιπροσωπεία.

Η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας σημαίνει ότι αν κάποιος ήθελε να δει από κοντά ένα μοντέλο της μάρκας ή/και να το οδηγήσει έπρεπε να κλείσει ραντεβού, ενώ ο δημοφιλέστερος τρόπος παραγγελίας ήταν μέσω του site.

Πλέον αυτό αλλάζει καθώς η αμερικανική μάρκα που παράγει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αποκτήσει τον πρώτο αποκλειστικά δικό της χώρο. Αν και σε παγκόσμιο επίπεδο η Tesla αποφεύγει σε σημαντικό βαθμό τη δημιουργία καταστημάτων με την κλασική έννοια του όρου που έχουμε στο νου μας, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/fff1ca558cecfc47f7f7d93c9b848dd3.jpg

Πού βρίσκεται η αντιπροσωπεία της Tesla 

Η πρώτη έκθεση της Tesla στην Ελλάδα θα βρίσκεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως. Πρόκειται για τον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα καθόδου ο οποίος ξεκινάει από το φανάρι που στρίβει για το νοσοκομείο «Υγεία» και το μαιευτήριο «Μητέρα».

Δείτε ακόμα: Πόσα ηλεκτρικά πουλήθηκαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο - Ποιο είναι το Νο1 μοντέλο;

Σε αυτόν τον χώρο ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να δει τα τέσσερα μοντέλα της μάρκας, τα Model 3, Model Y, Model S και Model X, να κλείσει κάποιο test drive και φυσικά να παραγγείλει το αυτοκίνητο που θέλει. Από αυτό το σημείο θα γίνονται και οι παραδόσεις των νέων αυτοκίνητων στους κατόχους τους, ενώ θα είναι και η διοικητική έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9f2aa93f1605fc18d19c12f0cb2e5f04.jpg

Σύμφωνα με όσα είδαμε και μάθαμε ο χώρος θέλει περίπου μία εβδομάδα για να είναι κατασκευαστικά έτοιμος, με τους υπεύθυνους να μην έχουν ακόμα ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει η λειτουργία του καταστήματος. Αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πιστεύεις ότι η Tesla χρειάζεται μία κλασική έκθεση ή μήπως είναι ένα βήμα που δε χρειαζόταν να κάνει;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...