Μεγάλη προσοχή: Πώς κλέβουν αυτοκίνητα στην Ελλάδα με τηλεκοντρόλ

Ένα τηλεκοντρόλ είναι αρκετό ώστε οι επιτήδειοι να κλέψουν το αυτοκίνητό σου. Δες πώς το κάνουν ώστε να προφυλαχτείς στο μέλλον.

  • -
  • -

Κάθε μέρα μαθαίνουμε για νέους τρόπους με τους οποίους επιτήδειοι καταφέρνουν να κλέβουν τα αυτοκίνητα των ανθρώπων ή έστω να τα παραβιάζουν, με την κάθε καινούρια μέθοδο να είναι πιο εύκολη και πιο απλή στη χρήση από τις προηγούμενες.

Η τελευταία από αυτές είναι τόσο γελοία εύκολη, ώστε να απαιτεί τη χρήση απλά ενός τηλεχειριστηρίου, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα από τα τόσα τηλεχειριστήρια που έχουμε μάθει όλοι να χρησιμοποιούμε σχεδόν από την παιδική ηλικία.

Το τελευταίο κόλπο των «εξυπνάκηδων», λοιπόν, είναι να μη μας επιτρέπουν να κλειδώσουμε το αυτοκίνητό μας, με αποτέλεσμα αυτό να μένει ανοιχτό στις ορέξεις τους. Μάλιστα το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε εμείς να νομίζουμε ότι το κλειδώσαμε.

kleidi-aftokinitou-tilexeiristirio

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπλοκάρουν το σήμα του δικού μας. Έτσι, όταν πατήσουμε το κουμπί για να κλειδώσουμε το αυτοκίνητο, το σήμα δε θα φτάσει ποτέ στο όχημά μας, με αποτέλεσμα η πρόσβαση στο εσωτερικό του να είναι ελεύθερη στον οποιοδήποτε.

Δείτε ακόμαLive video: Πώς κλέβουν καταλύτες από το parking του Ελ. Βενιζέλος

Αφού καταφέρουν να μείνει ανοιχτό το αυτοκίνητο, πλέον οι επιτήδειοι έχουν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να το ανοίξουν και να πάρουν οτιδήποτε μπορεί να έχουμε αφήσει στο εσωτερικό και να τους ενδιαφέρει.

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου είχαμε ένα ακόμα σχετικό περιστατικό, στο οποίο η λεία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη φτάνοντας τα 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο αφαιρέθηκε από το αυτοκίνητο ενός γιατρού στη Γλυφάδα.

Ελέγχεις ότι κλειδώθηκε το αυτοκίνητό σου ή εμπιστεύεσαι τόσο τον τηλεχειρισμό ώστε δε γυρίζεις καν να κοιτάξεις;

Πηγή: alphatv.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...