Full Hybrid οικογενειακό SUV με 230 PS και χώρο αποσκευών 616 lt - Ποιο είναι;

Ένα επιτυχημένο C-SUV με ήπια και plug-in υβριδική τεχνολογία, αλλά και πλήρως υβριδική έκδοση, για χαμηλή κατανάλωση χωρίς να χρειάζεται φόρτιση.

  • -
  • -

Ο εξηλεκτρισμός όλοι ξέρουμε πλέον πως αποτελεί αλλαγή σελίδας στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι αδίκως. Ξαφνικά έχουμε μοντέλα σαν αυτό που επιλέξαμε σήμερα για να σας παιδέψουμε, τα οποία προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις χάρη σε ισχυρά κινητήρια σύνολα, χώρους για όλη την οικογένεια και την παρέα, ενώ παράλληλα οι τιμές κατανάλωσης είναι καλύτερες από αυτοκινήτου πόλης.

Ακούστε μερικά νούμερα για να καταλάβετε. Full hybrid SUV με 230 ίππους, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, κατανάλωση 5,7 lt/100km και κορυφαίο χώρο αποσκευών 616 lt. Σε τι μεταφράζονται όλα τα παραπάνω στοιχεία; Σε ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV που καίει ακόμη και κάτω από 5 lt/100km εντός πόλης (διαβάστε την δοκιμή), πληρώνει λίγα Τέλη Κυκλοφορίας λόγω χαμηλών ρύπων και ταυτόχρονα θα σας συνοδέψει σε όλες σας τις εξορμήσεις χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στις αποσκευές.

Καταλάβατε για ποιο λέμε ή να βοηθήσουμε κι άλλο; Πρόκειται για την πλήρως υβριδική έκδοση του ήδη επιτυχημένου στην χώρα μας, Hyundai Tucson, η οποία ξεκινά στην ελληνική αγορά από τις 40.540 ευρώ!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την βασική Full Hybrid έκδοση του μοντέλου μαζί με το κόστος απόκτησης, αλλά και στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων. Παράλληλα κάνοντας κλικ εδώ, θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του Tucson, η οποία περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και diesel εξοπλισμένους με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά και Full Hybrid σύνολα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Εάν τώρα θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερο τις εξηλεκτρισμένες επιλογές, υπάρχει και το κορυφαίο Tucson Plug-in Hybrid των 265 ίππων που θα βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμη την video-δοκιμή του Hyundai Tucson Full Hybrid των 230 ίππων
tucson

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...