Hyundai i10: Διαθέσιμο με τρεις κινητήρες και τιμή από 14.000 €

Το εισαγωγικό μοντέλο στην γκάμα της Hyundai ίσως και να είναι το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης.

  • -
  • -

Το Hyundai i10 στην τελευταία του γενιά αποτελεί ένα διαμάντι που κοσμεί την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης. Αυτό συμβαίνει διότι παρά τις περιορισμένες του διαστάσεις που το κάνουν εξαιρετικό στις αστικές μετακινήσεις, καταφέρνει να προσφέρει επαρκή χώρο για τέσσερις επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα φημίζεται για την πολύ καλή του οδική συμπεριφορά.

side

Αν και με χαμηλό κόστος κτήσης, το μικρό κορεάτικο μοντέλο σφύζει από εξοπλισμό αλλά και ποικιλία εκδόσεων. Εκεί που ανταγωνιστές του προσφέρονται αποκλειστικά με ένα κινητήριο σύνολο, το οποίο στην καλύτερη των περιπτώσεων να προσφέρεται και με την επιλογή του αυτόματου κιβωτίου, το i10 έρχεται με τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Hyundai i10 1.2 MPi των 84 ίππων

Με απόδοση που ξεκινά από τους 67 ίππους και φτάνει τους 100, το θαυματουργό μοντέλο της Hyundai μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα γούστα. Είτε θέλετε ένα οικονομικό και άνετο μοντέλο με αυτόματο κιβώτιο για την πόλη, είτε ένα σπορτίφ μικρό που είναι ευχάριστο σε αστικό περιβάλλον και απολαυστικό σε επαρχιακές διαδρομές, το i10 είναι η λύση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Hyundai i10 1.0T 100 PS N Line

Και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή τόσο την οικονομία από πλευράς κόστους απόκτησης, αλλά και όσον αφορά το κόστος χρήσης. Το πρώτο προκύπτει από τις τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας οι οποίες ξεκινούν από τις 14.090 €, ενώ το δεύτερο από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 5 lt/100km σε καμία έκδοση, ενώ κοινά είναι και τα Τέλη Κυκλοφορίας σε όλη την γκάμα καθώς είναι μηδενικά.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα με τις διαθέσιμες εκδόσεις 

n line

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...