MINI Countryman: Νέες τετρακίνητες και diesel εκδόσεις- Τιμή

Τέσσερις νέες εκδόσεις προσφέρει η MINI για το μοντέλο που την εκπροσωπεί στην κατηγορία των SUV, το Countryman. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά και οι τιμές τους.

  • -
  • -

Η MINI έκανε διαθέσιμες για τους υποψήφιους αγοραστές του Countryman τέσσερις νέες εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, καθώς προσφέρονται με κινητήρες βενζίνης αλλά και πετρελαίου, ενώ επιλογή υπάρχει και για τη μετάδοση της κίνησης η οποία μπορεί να γίνεται μόνο στον ένα ή και στους δύο άξονες.

Όσον αφορά το στρατόπεδο της βενζίνης, η μία έκδοση διατίθεται με το τρικύλινδρο σύνολο των 1,5 λίτρων. Το MINI Countryman Cooper ALL4 όπως είναι η πλήρης ονομασία του διαθέτει 136 ίππους και τετρακίνηση (όπως υποδηλώνει το ALL4 στην ονομασία του), το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εξ’ ορισμού αυτόματο καθώς πλέον η εταιρεία δεν προσφέρει κανένα μοντέλο με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 34.760 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/9ac74dd1c011eeddfd5ecb2e1a6f7816.jpg

Περίπου στην ίδια τιμή αλλά με σημαντικά διαφορετικά χαρακτηριστικά συναντάμε την έτερη νέα έκδοση βενζίνης. Ονομάζεται MINI Countryman Cooper S, χρησιμοποιεί το σύνολο 2,0 λίτρων που αποδίδει 178 ίππους, δε διαθέτει τετρακίνηση και όποιος θέλει να την αποκτήσει πρέπει να καταβάλει 34.490 ευρώ.

Δείτε ακόμα: MINI Recharged: Τα παλιά ΜΙΝΙ γίνονται ηλεκτρικά

Περνώντας στο diesel η εικόνα είναι παρόμοια. Η μία έκδοση ονομάζεται MINI Countryman Cooper D ALL4, κινείται από μοτέρ 2,0 λίτρων με 150 ίππους, έχει τετρακίνηση και η τιμή ορίζεται στα 41.610 ευρώ. Η δεύτερη νέα έκδοση πετρελαίου είναι η MINI Countryman Cooper SD με το ίδιο σύνολο να αποδίδει τώρα 190 ίππους, ενώ στον τιμοκατάλογο θα δούμε να γράφει 42.960 ευρώ.

Πώς σου φαίνονται οι νέες εκδόσεις του MINI Countryman; Προτιμάς βενζίνη ή πετρέλαιο; Τι θα διάλεγες ανάμεσα σε τετρακίνηση ή παραπάνω δύναμη;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...