Οικογενειακό, υβριδικό SUV με τετρακίνηση και τιμή από 27.880 € - Ποιο είναι;

Τετρακίνηση σημαίνει εκτός δρόμου ικανότητες, περισσότερη πρόσφυση και αυξημένη ασφάλεια. Ποιο οικογενειακό τα προσφέρει όλα αυτά σε τόσο χαμηλή τιμή;

  • -
  • -

Ότι πλέον υπάρχουν πάρα πολλά SUV στους καταλόγους των εταιρειών αυτοκινήτου, δεν σημαίνει ότι πολλαπλασιάστηκαν οι επιλογές τετρακίνητων μοντέλων. Το στυλ και η ευρυχωρία τους υιοθετήθηκαν, αλλά τα συστήματα τετρακίνησης πέρασαν στο περιθώριο. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη αρκετά οικογενειακά C-SUV που είναι διαθέσιμα με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το αρνητικό είναι ότι αυτές οι εκδόσεις συνήθως τοποθετούνται στην κορυφή της γκάμας και η τιμή τους τα καθιστά λιγότερο δημοφιλείς επιλογές.

Φυσικά, χάρη σε μοντέλα όπως αυτό που επιλέξαμε σήμερα, υπάρχει λύση για όσους η τετρακίνηση αποτελεί απαραίτητο στοιχείο και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο ποσό για την αγορά νέου αυτοκινήτου. Όταν η πλειοψηφία των C-SUV ξεκινά από τις 30.000 € (φυσικά στην βασική έκδοση και με κίνηση στους εμπρός τροχούς), πόσο εντυπωσιακό είναι να βλέπουμε ένα μέλος αυτού του segment να προσφέρεται με τετρακίνηση και τιμή 27.880 €;

Όσο απίθανό κι αν ακούγεται για την σημερινή αγορά, με τις τιμές σε κάθε κατηγορία να έχουν φτάσει στα ύψη, η πιο πρόσφατη γενιά του Suzuki S-Cross εξοπλισμένη με το ήπια υβριδικό σύνολο των 1.400 κυβικών και 129 ίππων, αλλά και με σύστημα τετρακίνησης ξεκινά λίγο πάνω από τις 27.500 €. Με αυτά τα χρήματα παίρνετε ένα καλά εξοπλισμένο οικογενειακό μοντέλο, που φέρει στοιχεία όπως ζάντες αλουμινίου 17”, φώτα LED (μικρή / μεγάλη σκάλα), οθόνη πολυμέσων 7” με κάμερα οπισθοπορίας, Adaptive cruise control, Hill hold control και πολλά ακόμη.

s-cross

Ταυτόχρονα, παρά το σύστημα τετρακίνησης, χάρη στο χαμηλό του βάρος καταφέρνει να καταναλώνει μόλις 5,9 lt/100km. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο πατήστε εδώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε επίσης όλες τις πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του S-Cross, η οποία να επισημάνουμε πως στις προσθιοκίνητες εκδόσεις ξεκινά από μόλις 22.880€.

Τέλος, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...