SUV με αυτονομία πάνω από 1.000 km, χώρο αποσκευών 708 lt και τιμή κάτω από 24.000 € - Ποιο είναι;

Αν χρειάζεστε περισσότερες θέσεις στο αυτοκίνητο σε προσιτή τιμή, τότε πρέπει να ξέρετε πως προσφέρεται και σε 7θέσια διάταξη.

  • -
  • -

Είναι γεγονός ότι τα αυτοκίνητα έχουν ακριβύνει και τις τιμές που γνωρίζαμε, καλύτερα να τις… ξεχάσουμε, αφού φαίνεται ότι το κύμα ακρίβειας ήρθε για να μείνει. Αν κάποιος ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο με χώρους σήμερα, τότε θα δει ότι τα περισσότερα -αν όχι όλα- ξεπερνούν τις 30.000 €, βάζοντας δύσκολα στον αγοραστή που αναζητά ένα νέο, σύγχρονο αυτοκίνητο για να μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Κάπου εδώ έρχεται η Dacia για να σώσει την κατάσταση. Το νέο Dacia Jogger προσφέρει την πρακτικότητα και την ευκολία που συνεπάγεται μία ευρύχωρη καμπίνα και ένας τεράστιος χώρος αποσκεύων, χωρίς οι τιμές να ξεφεύγουν. Στην βασική του έκδοση συνδυάζεται με τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου TCe διπλού καυσίμου (βενζίνη και LPG) με 100 ίππους.  Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή ενός ακόμη μοτέρ βενζίνης 1.0 λίτρου , με απόδοση 110 ίππους αυτή τη φορά αλλά χωρίς την δυνατότητα χρήσης υγραερίου. Κοινός παρονομαστής, το χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων. Να τονίσουμε πως στην πρώτη επιλογή, χάρη στα ρεζερβουάρ 50 λίτρων για τη βενζίνη και 40 λίτρων για το υγραέριο, η αυτονομία ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα, ενώ με εκπομπές ρύπων 121 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά km δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και εισέρχεται κάθε μέρα στον πράσινο δακτύλιο της Αθήνας.

jogger

Ο οικογενειακός προσανατολισμός του τονίζεται από τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200 mm), τον εξοπλισμό με σύστημα πολυμέσων Media Display, Bluetooth, θύρα USB, συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και χώρο αποσκευών ο οποίος στην 5θέσια διάταξη αγγίζει τα 708 lt. Εάν επιλεγεί τώρα η 7θέσια διάταξη, τότε ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 565 λίτρα όταν η τρίτη θέση καθισμάτων είναι αναδιπλωμένη και 160 λίτρα όταν βρίσκεται σε χρήση.

Πόσο κοστίζουν όλα αυτά; Από 23.980 € για την βασική έκδοση με την 5θέσια διάταξη και από 25.280 € για την 7θέσια. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...