Top 10 Μοντέλα 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου

Ένα μοντέλο με έντονη προσωπικότητα πάτησε πόδι και βρέθηκε στο νούμερο 1.

  • -
  • -

Μετά από αρκετές εβδομάδες, επιτέλους έχουμε νέο κυρίαρχο στο εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Ένα μοντέλο που έχει ξανακάνει την εμφάνιση του στην συγκεκριμένη λίστα, τώρα μπαίνει πιο δυναμικά από ποτέ με στόχο την κορυφή, και φυσικά δεν είναι άλλο από την εκθαμβωτική, Alfa Romeo Tonale. Το ιταλικό C-SUV έκλεψε το θρόνο από το Toyota Yaris Cross, το οποίο για τώρα έπρεπε να συμβιβαστεί με το δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ακριβώς πίσω του βρίσκεται το συγγενικό Toyota Yaris.
Στο νούμερο 4 βρίσκεται το Suzuki S-Cross, ενώ την πεντάδα κλείνει το Hyundai Tucson. Πιο πίσω, στην 6η θέση έχουμε το Suzuki Vitara, με το Cupra Formentor να παραμένει σταθερό στο 7. Το Hyundai Kona ανέβηκε από την τελευταία θέση της προηγούμενης εβδομάδας, φτάνοντας στην 8η, με το δεύτερο B-SUV της κορεατικής μάρκας, το Hyundai Bayon, να το ακολουθεί. Τέλος, την λίστα του τελευταίου 7ημέρου κλείνει το Skoda Octavia Grand Coupe, το οποίο κατρακύλισε από το δεύτερο σκαλί του βάθρου στην τελευταία θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...