Τίτλοι τέλους για το Ford Fiesta: Ποιες εκδόσεις έχουν μείνει; - Τιμή

Το πολυαγαπημένο supermini της Ford ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία. Δες ποιες εκδόσεις είναι διαθέσιμες όσο προλαβαίνεις.

  • -
  • -

Το Ford Fiesta, ένας θρύλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, ετοιμάζεται να περάσει στις σελίδες της ιστορίας, με την αμερικανική μάρκα να ανακοινώνει πριν από λίγες ημέρες πως θα αντικατασταθεί από ένα νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover. Πρόκειται για ένα μοντέλο που εντυπωσίασε τόσο σε απλές, αλλά και σε σπορ εκδόσεις, με την τελευταία γενιά να μην αποτελεί εξαίρεση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Ford Fiesta 1.0 mHEV 125 PS

Το Fiesta Mk 8,5 -μιας και το μοντέλο ανανεώθηκε αισθητικά πριν από μερικούς μήνες- αποτελεί ένα μοντέρνο supermini το οποίο ταυτόχρονα τιμά το παρελθόν χάρη στον απαράμιλλο οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα. Για όσους δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους Fiesta, υπάρχει ακόμα καιρός, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να βιαστούν, καθώς η παραγωγή του σταματά τον Ιούνιο του 2023!

fiesta

Κοιτώντας τον τιμοκατάλογο βλέπουμε πως υπάρχουν τρεις διαθέσιμες εκδόσεις για το απλό Fiesta και μία για το hot-hatch ST. Το απλό Fiesta συνδυάζεται αποκλειστικά με ήπια υβριδικό 1.000άρι μοτέρ Ecoboost 125 ίππων, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από τις 21.627 €. Το Fiesta ST των 200 ίππων πάλι, κοστίζει 30.046 €.

Για να δείτε αναλυτικά την γκάμα του Ford Fiesta μαζί με όλες τις πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις και εξοπλισμό, μπορείτε να πατήσετε στους παρακάτω συνδέσμους.

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta

Τιμοκατάλογος Ford Fiesta ST

Παρακάτω θα βρείτε το video που έφτιαξε η Ford για να τιμήσει το μικρό Fiesta και τα όσα έχει προσφέρει, αλλά και για να μας δώσει μία πρώτη -πολύ σύντομη- γεύση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Puma που θα γνωρίσουμε σύντομα:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...