Σε 2 μήνες έφαγε 58 κλήσεις αξίας 54.000 € - Δείτε πού

Στην περιοχή που κινούνταν το όριο ταχύτητας είναι 50 km/h. Ο οδηγός δεν τήρησε ποτέ τα όρια όμως και οι κλήσεις έπεφταν… βροχή. Το πρόστιμο που του ήρθε ήταν εξωπραγματικό.

  • -
  • -

Τα όρια ταχύτητας είναι για να τηρούνται. Οποιαδήποτε παράβαση και ειδικά στις χώρες του Βορρά τιμωρείται αυστηρά. Οι σταθερές κάμερες καταγράφουν τα πάντα χωρίς καμία εξαίρεση, με τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Τότε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει βαρύς.

Αναφερόμαστε στην Ουαλία και έναν 29χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να έχει παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 58 φορές σε μόλις 2 μήνες. Αναλυτικότερα, ο οδηγός από το Lynmouth Crescent του Llanrumney, διαπιστώθηκε πως διέσχισε ζώνες με όριο 30 μιλίων την ώρα (48 km/h), με ταχύτητα από 45 έως 69 μίλια, όχι μία, όχι δύο, όχι 10 αλλά 57 συνολικά φορές. Επίσης, άλλη μία φορά πέρασε με κόκκινο τον φωτεινό σηματοδότη.

Όλες οι παραβάσεις αφορούσαν την περιοχή που διαμένει και καταγράφηκαν από τέσσερις κάμερες της Τροχαίας, με την αστυνομία να του βεβαιώνει συνολικό πρόστιμο αξίας 47.000 λιρών, δηλαδή περίπου 54.000 €.

Τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο 29χρονος Ουαλός

Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως ο πρωταγωνιστής δεν οδηγούσε κάποιο sportcar, αλλά ένα παλιό και ταπεινό Volkswagen Beetle. Οι αξιωματικοί της αρμόδιας υπηρεσίας του Staffordshire έλαβαν εντολή να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Όταν συνέβη αυτό, είδαν πως το όχημά του δεν ήταν καν ασφαλισμένο και το κατάσχεσαν άμεσα.

kliseis

Διαβάστε επίσης: Ήρθε κλήση 60.000 € σε Λαρισαίο για τροχονομική παράβαση

Τα 58 αδικήματα του 29χρονου παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο και η υπόθεση εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο του Κάρντιφ. Εκεί κρίθηκε ένοχος και εκτός από το υπέρογκο πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει, του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 36 μήνες και επιπλέον έλαβε 48 βαθμούς ποινής στην άδεια του.

Πηγή: www.walesonline.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...