Nissan Juke Hybrid ή συμβατικό; Πώς να επιλέξεις έκδοση

Το στιλάτο crossover της Nissan έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλες του τις εκδόσεις. Εσένα όμως ποια σου ταιριάζει;

  • -
  • -

Με την αγορά να κινείται τάχιστα προς τον εξηλεκτρισμό και τις μετακινήσεις μηδενικών ρύπων, οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να είναι πάντα επίκαιρες. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ειδικά στις SUV κατηγορίες, με τις αμέτρητες επιλογές να κάνουν δύσκολο το έργο τόσο των κατασκευαστών, όσο και των αγοραστών όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν.

Η Nissan έχει κάνει μία εξαιρετική προσπάθεια στο segment των B-SUV, με τον μοναδικό της εκπρόσωπο να σημειώνει μια αρκετά επιτυχημένη πορεία, ειδικά αν σκεφτούμε τον ανταγωνισμό που έχει. Εκεί που άλλες εταιρείες έχουν 2 ή ακόμη και 3 μοντέλα στην ίδια κατηγορία και με πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων, η Nissan μέχρι προσφάτως είχε στην διάθεση της αποκλειστικά το Juke και αυτό με ένα μόλις 1.000άρι μοτέρ το οποίο συνδυαζόταν με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή 7άρι αυτόματο.

juke

Τώρα όμως, με την προσθήκη του Juke Hybrid στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, όποιος θέλει να αποκτήσει το στιλάτο crossover έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μερικές αρκετά ολοκληρωμένες επιλογές.

Εάν θέλεις το πιο οικονομικό

Εάν θέλεις να κάνεις το Juke δικό σου με το ελάχιστο δυνατό κόστος, τότε η βασική έκδοση με τον 1.000άρη 3κύλινδρο των 114 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο είναι η ιδανική για σένα. Με τιμή που ξεκινά από τις 22.400 ευρώ στην έκδοση Energy, αποτελεί μία φθηνή αλλά πλούσια εξοπλισμένη επιλογή. Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα.

interior

Εάν θέλεις το πιο value for money

Για την πιο συμφέρουσα προσφορά, επίλεξε την έκδοση με το 1.0Τ μοτέρ των 114 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων συνδυασμένη με το πακέτο εξοπλισμού Acenta. Αυτό γιατί όχι μόνο έχεις την άνεση του αυτόματου κιβωτίου, αλλά και ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου πακέτου περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως οθόνη infotainment 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορίας, συνδεσιμότητα Apple CarPlay/Android Auto, αυτόματο κλιματισμό και άλλα, χωρίς να σου αδειάζει τις τσέπες. Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Εάν θέλεις να έχεις το ελάχιστο κόστος χρήσης τότε το Juke Hybrid είναι μονόδρομος

Αν τώρα η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και η ηρεμία που προσφέρει η αμιγώς ηλεκτροκίνητη λειτουργία αποτελούν must για σένα, τότε η υβριδική έκδοση των 145 ίππων είναι ότι πρέπει. Εξαιρετικό κινητήριο σύνολο που συνδυάζει απόδοση με οικονομία καλύτερα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του. Εάν μπορέσεις να ξεπεράσεις το θέμα με την τιμή απόκτησης η οποία ξεπερνά τις 30.000 ευρώ, τότε αυτό είναι σίγουρα το κορυφαίο Juke. Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Nissan Juke Hybrid

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...