Διαθέσιμο σε νέα χρώματα το Tesla Model Y

Περισσότερες χρωματικές επιλογές θα έχουν όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα Tesla Model Y, με τα νέα χρώματα να είναι άμεσα διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Ελαφρώς διαφοροποιημένη θα είναι η επιλογή χρώματος για όποιον θέλει να αγοράσει ένα καινούριο Tesla Model Y, καθώς η αμερικανική μάρκα έκανε διαθέσιμες δύο ακόμα εναλλακτικές στους υποψήφιους πελάτες.

Τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν και βαφτούν με ένα από τα δύο νέα χρώματα, θα βγαίνουν αποκλειστικά από το εργοστάσιο που κατασκεύασε σχετικά πρόσφατα η μάρκα παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων κοντά στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, στο Βερολίνο. Αυτό γίνεται επειδή το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα είναι το μοναδικό στο βαφείο του οποίου θα μπορούν να επιλεγούν τα νέα χρώματα. Για κάποιους το παραπάνω χαρακτηριστικό μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα.

Tesla-Model-Y-asimi-Quicksilver

Υπάρχει μια μερίδα αγοραστών οι οποίοι θέλουν να ξέρουν ποια μονάδα παραγωγής θα συναρμολογήσει το αυτοκίνητό τους. Με τα παραπάνω δεδομένα θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο νέα χρώματα, οπότε θα είναι σίγουροι ότι η παραγωγή θα γίνει στη Γερμανία.

Δείτε ακόμα: Γιατί είναι έτσι το τιμόνι των Tesla; Βολεύει; [video]

Η προσφορά νέων χρωμάτων είναι κάτι στο οποίο δε μας έχει συνηθίσει η Tesla. Γενικά η εταιρεία δεν προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και εξατομίκευσης στα αυτοκίνητά της. Τα δύο νέα χρώματα θα ονομάζονται Quicksilver και Midnight Cherry Red. Το πρώτο θα είναι προς το ασημί και το δεύτερο βαθύ κόκκινο. Ο ερχομός των νέων χρωμάτων δε θα αλλάξει το πλήθος των διαθέσιμων προς τον αγοραστή χρωματισμών, καθώς θα είναι και πάλι πέντε. Αυτό συμβαίνει επειδή το Quiksilver έρχεται να αντικαταστήσει το Midnight Silver Metallic, ενώ το Midnight Cherry Red θα αντικαταστήσει το Red Multi-Coat.

Τα νέα χρώματα θα μπορούν να τα επιλέξουν μόνο οι αγοραστές από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...