Οικογενειακό SUV με πορτμπαγκάζ 588 lt και πλούσιο εξοπλισμό με 26.000 € - Ποιο είναι;

Μοντέρνο μοντέλο που ανανεώθηκε πρόσφατα και προσφέρει ίσως τις περισσότερες ανέσεις στην κατηγορία.

  • -
  • -

Πόσο σύνηθες έχει γίνει πλέον στην αγορά των νέων αυτοκινήτων, να βλέπουμε μοντέλα των οποίων οι βασικές εκδόσεις πωλούνται όσο παλαιότερα θα κόστιζε η κορυφαία; Τα supermini έχουν ξεπεράσει για τα καλά το φράγμα των 20.000 ευρώ, ενώ όλο και συχνότερα βλέπουμε μικρομεσαία να ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ χωρίς να είναι κάποια ειδική ή premium έκδοση. Αυτό όμως μετατρέπει την απόκτηση ενός καινούργιου οχήματος σε άπιαστο όνειρο για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, καθώς η λέξη «προσιτό» αρχίζει να εξαφανίζεται από το λεξιλόγιο όσων βρίσκονται σε έρευνα αγοράς.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα SUV, με την αγορά ενός μεσαίου οικογενειακού crossover να αποτελεί επένδυση της τάξεως των 30.000 ευρώ περίπου. Ευτυχώς όμως υπάρχουν επιλογές όπως αυτή που έχουμε διαλέξει σήμερα, οι οποίες προσφέρουν όλα τα στοιχεία που ζητά κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο σε τιμή κόστους. Πρόκειται για μέλος του C-SUV segment το οποίο μόλις ανανεώθηκε και κατέφθασε στην χώρα μας με αρχική τιμή 26.450 ευρώ!

Τι αγοράζει ένα τέτοιο ποσό; Ένα ευρύχωρο οικογενειακό SUV, με χώρο αποσκευών που φτάνει τα 521 lt, ενώ ταυτόχρονα κινείται από ένα αποδοτικό μοτέρ βενζίνης 110 ίππων η κατανάλωση του οποίου σε κύκλο WLTP φτάνει τα 5,8 lt/100 km. Ταυτόχρονα έχουμε σεβαστές επιδόσεις (11,1 sec για το 0-100km/h και 191 km/h τελική ταχύτητα) και έναν πλούσιο εξοπλισμό που αντιστοιχεί σε ακριβότερα μοντέλα.

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φώτα τεχνολογίας LED, αυτόματο 2-ζωνικό κλιματισμό, οθόνη αφής 8 ιντσών για το infotainment, cruise control, μία πλούσια ομπρέλα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και πολλά ακόμη. Ποιο είναι το αυτοκίνητο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω με την προαναφερθείσα τιμή; Το ολοκαίνουργιο Skoda Karoq.

Το μεσαίο SUV της τσέχικης μάρκας ξέρει ακριβώς πως να χαρίζει στους αγοραστές όλα όσα μπορούν να ζητήσουν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την βασική έκδοση Ambition σε συνδυασμό με το μοτέρ των 1.000 κυβικών και τους 110 ίππους. Παράλληλα κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα εκδόσεων του μοντέλου.

karoq

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...