Κι άλλη απίστευτη διαφήμιση Volvo: Μια ιστορία αγάπης με... 2 νταλίκες [video]

Μπορεί μια διαφήμιση για τράκτορες να είναι «γλυκιά»; Αν την έχει φτιάξει η Volvo, μπορεί, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σουηδοί είναι τόσο ευφάνταστοι.

  • -
  • -

Η Volvo μας έχει δώσει κάποιες από τις πιο ευφάνταστες διαφημίσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά το τμήμα των μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων όπως είναι οι τράκτορες. Η διασημότερη όλων είναι εκείνη που δημιούργησε πριν από μερικά χρόνια με τον Jean Claude Van Damme, στην οποία ο ηθοποιός έκανε το σπαγγάτο για το οποίο έγινε διάσημος. Δείτε το video για να το θυμηθείτε.

Τώρα η Volvo επανέρχεται με μία διαφήμιση η οποία θυμίζει περισσότερο ερωτική ιστορία, μόνο που οι πρωταγωνιστές είναι τράκτορες. Η πινακίδα του ενός γράφει FUN (διασκέδαση) και η πινακίδα του άλλου EFFICIENCY (αποτελεσματικότητα).

Αμέσως μετά την πρώτη συνάντηση βλέπουμε τα δύο μεγάλα οχήματα να ζουν τον έρωτά τους τόσο έντονα που κάποια στιγμή «πετάνε στα σύννεφα».

Δείτε ακόμα: H Volvo θέλει τα ηλεκτρικά μοντέλα της να φορτίζουν σε 5 λεπτά

Το μήνυμα της διαφήμισης είναι ότι με το νέο σύστημα i-save της εταιρείας μπορεί η χαρά της οδήγησης να συνδυαστεί με την εξοικονόμηση καυσίμου. Ωστόσο, ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι οι άνθρωποι που συνέλαβαν την ιδέα για το video αλλά και εκείνοι που την εκτέλεσαν, καθώς κατάφεραν να κάνουν μία διαφήμιση για τράκτορες τόσο ενδιαφέρουσα ώστε να τη βλέπει ξανά και ξανά ακόμα και κάποιος που δεν έχει σχέση με τον χώρο.

Απλά απολαυστική!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...