B-SUV με χώρο αποσκευών 411 lt και τιμή κάτω από 19.000 € - Ποιο είναι;

Με 4κύλινδρο μοτέρ βενζίνης και χαμηλή κατανάλωση, προσφέρει άνεση και οικονομία σε ένα πακέτο.

  • -
  • -

Τα crossover και SUV μοντέλα, βρίσκονται αδιαμφησβήτητα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αυτοκινητοβιομηχανίας και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα. Το κακό είναι όμως ότι η αυξημένη ζήτηση και η έλλειψη αυτοκινήτων που πλήττει αυτή την στιγμή τον χώρο, έχει ως αποτέλεσμα την ακατάπαυστη αύξηση των τιμών, κάνοντας την εύρεση ενός ικανοποιητικού πακέτου σχεδόν ακατόρθωτη.

Όταν βλέπεις ακόμη και αυτοκίνητα πόλης να ξεκινούν από σχεδόν 15.000 ευρώ, μπορεί να υποθέσεις – λανθασμένα αλλά δικαίως – πως ένα πιο ευρύχωρο και χρηστικό μοντέλο, ειδικά αν εντάσσεται και στην crossover κατηγορία είναι αδύνατο να μην ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Και κάπου εκεί είναι που έρχονται μοντέλα σαν αυτό που έχουμε σήμερα, τα οποία δείχνουν πως όχι μόνο υπάρχει ελπίδα, αλλά μάλλον πρόκειται και για κάποιες από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς, σε τιμές κόστους.

Δείτε ακόμη: 10 καινούργια αυτοκίνητα που αγοράζεις με 15.000 €

Στην προκειμένη περίπτωση, το B-SUV που θα δείτε παρακάτω συνδυάζει την άνεση εντός του αστικού δικτύου που χαρακτηρίζει όλα τα compact μοντέλα, με ευρυχωρία για τους επιβάτες, και άπλετο χώρο για τις αποσκευές τους, με το πορτμπαγκάζ να αγγίζει τα 411 lt. Κάτω από το καπό κρύβεται ένα οικονομικό 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 84 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μέση κατανάλωση να βρίσκεται στα μόλις 5,7 lt/100km, ενώ η συγκεκριμένη έχει και πολύ χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων. 

Η τιμή για όλα αυτά; 18.840 €! Πως γίνεται αυτό; Ρωτήστε της Hyundai μιας και πρόκειται για την μικρότερη επιλογή στην γκάμα με τα crossover μοντέλα της, το Bayon. Το κορεατικής καταγωγής μοντέλο στην έκδοση 1.2 84 ps Exclusive προσφέρει όλα όσα προαναφέραμε κάτω από τις 19.000 ευρώ χάρη στην προωθητική ενέργεια των 500 ευρώ που προσφέρει η Hyundai.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τα ίδια στοιχεία και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

bayon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...