Υβριδικό, στιλάτο αυτοκίνητο πόλης χωρίς Τέλη, με τιμή 15.300 € - Ποιο είναι;

Με compact διαστάσεις και οικονομικότατο μοτέρ, βάζει συμμετοχή για το ιδανικότερο αστικό μεταφορικό μέσο.

  • -
  • -

Ένα θρυλικό αυτοκίνητο πόλης με απαράμιλλη φινέτσα και στιλ κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε να είναι πάντα επίκαιρο και να συμβαδίζει με τις τάσεις των καιρών. Αν και έχει ήδη περάσει και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη εποχή, ο κατασκευαστής του δεν θέλει να στερήσει την δυνατότητα του να το αποκτήσουν και όσοι δεν είναι έτοιμοι για μία τέτοιου είδους δέσμευση. Γι’ αυτό έχει εισάγει εδώ και καιρό πλέον, και μία υβριδική έκδοση του μοντέλου, η οποία αποτελεί και τον οικονομικότερη λύση.

Τι είδος υβριδικής τεχνολογίας έχει και πόσο βοηθά στην οικονομία;

Ένα προσιτό σύστημα mild hybrid 12V, το οποίο από την μία δεν προσθέτει σημαντικό κόστος και βάρος, ενώ από την άλλη βοηθά να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων το 1.000άρη μοτέρ των 70 ίππων. Έτσι έχουμε κατανάλωση της τάξης των 5 lt/100km και εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 114 gr/km, με αποτέλεσμα το μικρό μοντέλο να μην επιβαρύνεται από Τέλη Κυκλοφορίας.

Αυτά τα εξαιρετικά νούμερα είναι αποτέλεσμα του εν λόγω υβριδικού συστήματος, το οποίο επιτρέπει τη δυνατότητα απενεργοποίησης του κινητήρα εσωτερικής καύσης έως τα 30 km/h, απλά με την επιλογή της «νεκράς» στο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο σικάτο Fiat 500 Hybrid, το θρυλικό μοντέλο της ιταλικής μάρκας που δεν ξεχνά τις ρίζες του και εκτός από την μοντέρνα αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του έρχεται και με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Με τιμές που ξεκινούν από 15.300 ευρώ για τα MY2023 χάρη στις προωθητικές ενέργειες της μάρκας που φτάνουν έως και τα 1.200 ευρώ, ποιος σε αυτό το φάσμα τιμής να το συναγωνιστεί σε στιλ;

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την γκάμα του Fiat 500. Τέλος, εδώ θα βρείτε την αναλυτική δοκιμή του.

500

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...