Οικογενειακό plug-in υβριδικό με 326 PS που καίει 1,1 lt/100 km - Ποιο είναι;

Ένα premium μοντέλο με κινητήρα μόλις 1.500 cc, στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, τετρακίνηση και πολύ μεγάλους χώρους.

  • -
  • -

Η συγκεκριμένη μάρκα θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον κόσμο. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων σε κάθε κατηγορία και για όλα τα βαλάντια. Τα νέα μοντέλα της εξοπλίζονται με τελευταίας γενιάς ψηφιακό σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, προηγμένο λειτουργικό και σύστημα χειρισμού με διαισθητική δομή μενού και αλληλεπίδραση μέσω αφής ή φυσικής ομιλίας. Το εσωτερικό διακρίνεται για την πολυτέλεια, τα υψηλής ποιότητας υλικά, την εργονομία και το άψογο φινίρισμα.  

Εκτός από κινητήρες εσωτερικής καύσης, υπάρχουν αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις και plug-in hybrid σύνολα, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πληθώρας εκδόσεων. Τα επαναφορτιζόμενα σύνολα θεωρούνται ιδανικά, καθώς εξασφαλίζουν εντελώς αθόρυβη και οικονομική κίνηση μέσα στην πόλη και συνάμα επιδόσεις στον ανοικτό δρόμο. Για όσους επιζητούν ένα τέτοιο αυτοκίνητο το οποίος συγχρόνως καλύπτει τις οικογενειακές τους ανάγκες και μπορεί να βγει εκτός δρόμου, η νέα BMW 230e xDrive της Σειράς 2 Active Tourer αποτελεί μια εξαιρετική λύση.

bmw quiz

Το plug-in hybrid σύνολο αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.5 lt. κι ένα ηλεκτρικό μοτέρ, αποδίδοντας συνδυαστικά 326 ίππους. Οι επιδόσεις του οικογενειακού γερμανικού αυτοκινήτου είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα. Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι η οικονομία. Σε μεικτές συνθήκες καίει σύμφωνα με τη BMW μόλις 1,1 λίτρο στα 100 km, ενώ αν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη εξασφαλίζει αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια από 83 έως 93 km. Με εκπομπές ρύπων στα 14 gr/km ο ιδιοκτήτης απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, κάτι το οποίο έχει τη σημασία του.

Η τιμή της κορυφαίας έκδοσης της Σειράς 2 Active Tourer ξεκινά από 49.850 ευρώ, με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει από φώτα LED εμπρός πίσω, έως αυτόματη λειτουργία πίσω πόρτας, BMW Live Cockpit Plus με κυρτή οθόνη, λειτουργία πλοήγησης, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, πακέτο εσωτερικού φωτισμού, BMW My Modes, Parking Assistant με ενεργό έλεγχο απόστασης παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος και πολλά ακόμη. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση 230e xDrive, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...