Top 10 Μοντέλα 19 – 25 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 19 – 25 Σεπτεμβρίου

Η άφιξη ενός νέου αυτοκινήτου στην κορυφαία δεκάδα ανακατεύει την τράπουλα των Top 10 μοντέλων.

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR μοιράζεται κάθε εβδομάδα σε αρκετά μοντέλα. Στις προηγούμενες επτά ημέρες, δεν σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές αλλά ήρθε ένα νέο αυτοκίνητο στη δεκάδα που αλλάζει τις ισορροπίες. Στην πρώτη θέση, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα αφού τα σκήπτρα ανήκουν στο Toyota Yaris Cross.

Από εκεί και πέρα όμως, τίποτα δεν μένει το ίδιο! Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ένα από τα πιο ικανά B-SUV της αγοράς, το άκρως ενδιαφέρον Renault Captur. Πήρε τη θέση του Hyundai Tucson, το οποίο βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση. Αυτό με τη σειρά του, έσπρωξε το Cupra Formentor στην τέταρτη θέση. Πέμπτο βρίσκεται το πάντα επίκαιρο Toyota Yaris, ενώ στην έκτη θέση, έχουμε άλλη μια σταθερή αξία του Top 10, το Suzuki Vitara.

Δείτε τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Πίσω του ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά το Suzuki S-Cross και όγδοο έχουμε το Peugeot 2008. Το Hyundai Kona και το BMW X1 κλείνουν τη δεκάδα μας για αυτή την εβδομάδα. Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι εννέα στα δέκα αυτοκίνητα, ανήκουν στις SUV κατηγορίες! Μόνο το Toyota Yaris, το διαχρονικό best seller της ελληνικής αγοράς καταφέρνει να μπει «σφήνα» στη δεκάδα από τα μη SUV μοντέλα. Χωρίς αμφιβολία πάντως, η κατηγορία με τη μεγαλύτερη δυναμική στο Top 10 μας είναι τα πολυτάλαντα B-SUV.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...