Νέες εργασίες στον Κηφισό από σήμερα - Τι αλλάζει στη Γέφυρα Ροσινιόλ

Ο ανισόπεδος κόμβος της Δυρραχίου (Γέφυρα Ροσινιόλ), είναι το νέο σημείο της λ. Κηφισού στο οποίο ξεκινούν εργασίες από σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου εφτά αξόνων της Περιφέρειας Αττικής για τον Κηφισό, ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου οι εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου (Γέφυρα Ροσινιόλ).

Οι εργασίες αφορούν στην άρση της επικινδυνότητας της γέφυρας, την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων μέσω του οποίου αποχετεύονται τα ύδατα του καταστρώματος της γέφυρας και θα εκτελεστούν με το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων σε γέφυρες της λ. Κηφισού, (ανισόπεδος κόμβος Δυρραχίου και ανισόπεδος κόμβος Πίνδου)», προϋπολογισμού 140.000 €.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν χωρίς διατάραξη της κυκλοφοριακής ροής σε ένα εκ των κεντρικότερων σημείων του οδικού δικτύου της Αττικής που χρησιμοποιούν καθημερινά περισσότεροι από 120.000 οδηγοί, σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Δείτε ακόμη Υποχρεωτικές από τον Οκτώβριο οι αντιολισθητικές αλυσίδες! Τι ισχύει

Σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας

Με αφορμή τη συνέχιση των εργασιών και των παρεμβάσεων στον Κηφισό ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε: «Οι εργασίες συντήρησης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, βελτιώνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια και θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε θέσει σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας και για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Με κομβικές παρεμβάσεις, ενισχύουμε σημαντικά την οδική ασφάλεια στη Λεωφόρο Κηφισού, στην οποία είναι ήδη σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης».

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...