Σύγκριση αυτοκινήτων στις 16.000€: SEAT Ibiza ή Suzuki Swift; – Δείτε τι ψηφίσατε

Κοιτάζοντας σε μια κατηγορία τιμής που εξετάζουν πολλοί, αποφασίσαμε να θέσουμε αντιμέτωπες δύο πλήρεις προτάσεις και εσείς αναδείξατε νικητή. Ποιο μοντέλο επικράτησε τελικά;

  • -
  • -

Τα 16.000 ευρώ είναι ένα ποσό το οποίο πολλοί θέτουν ως πλαφόν όταν εξετάζουν την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, όμως με τη συνεχή άνοδο των τιμών πλέον οι επιλογές σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν είναι πολλές.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετά αξιόλογα μοντέλα και σε αυτή τη σύγκριση θέσαμε αντιμέτωπα δύο από τα πιο πλήρη της αγοράς. Το ένα πλασάρεται ως πιο προσιτό, έχει κινητήρα με ήπια υβριδική υποβοήθηση και μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο χωρίς να ξεφύγει το budget, ενώ το άλλο έρχεται με την κληρονομιά του ομίλου Volkswagen πίσω του και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/44d0071ad0d03ab5c55437dd9bb22c01.jpg

Έχοντας διαφορετικό χαρακτήρα και προσανατολισμό το θέμα είναι πλήρως υποκειμενικό, έχοντας ως κριτήριο τα δικά του θέλω και τις δικές του ανάγκες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a8493badfc0956b83c0228f674653c7e.jpeg

Έχοντας περάσει 10 μέρες από όταν άνοιξε η ψηφοφορία το αποτέλεσμα δε χωράει αμφισβήτηση, ενώ είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει ανατροπή. Το Suzuki Swift ήταν εκείνο που τερμάτισε στην πρώτη θέση πανηγυρικά, καθώς κατάφερε να αποτελέσει την επιλογή του 79% όσων ψήφισαν, αφήνοντας για το SEAT Ibiza το υπόλοιπο 21%.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Τα ποσοστά ισχύουν κατά τη στιγμή της συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή η ψηφοφορία είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...