Ferrari πήρε φωτιά την ώρα του test drive – Τράβηξε βίντεο ο πελάτης

Τα χρήματα τα είχε έτοιμα. Ήθελε όμως να δει το αυτοκίνητο στον δρόμο. Μετά από λίγα χιλιόμετρα, η Ferrari F355 έγινε στάχτη και αποκαΐδια.

  • -
  • -

Έφυγε από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με προορισμό τη Μασσαλία της Γαλλίας. Θεωρούσε πως είχε βρει το αυτοκίνητο που αναζητούσε και ήταν πολύ ενθουσιασμένος που θα το δει από κοντά. Η Ferrari F355 ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, καλοσυντηρημένη και πανέμορφη. Ο ιδιοκτήτης της, ένας υπερβολικά σχολαστικός άνθρωπος την πρόσεχε σαν τα μάτια του.

f355

Ο Tarek Salah ζούσε το όνειρό του, κάνοντας την πρώτη βόλτα με το ιταλικό συλλεκτικό supercar στους δρόμους της Γαλλίας, έστω και ως συνοδηγός. Ήλπιζε ότι σύντομα θα ήταν ο κάτοχός της. Δυστυχώς, ενώ όλα φάνταζαν υπέροχα, η F355 άρχισε να βγάζει καπνούς και ελάχιστα λεπτά αργότερα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο οδηγός και ο υποψήφιος αγοραστής που κάθονταν στη θέση του συνοδηγού, πρόλαβαν να απομακρυνθούν με ασφάλεια. Για το αυτοκίνητο δεν υπήρχε σωτηρία. Κάηκε ολοσχερώς στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, με τον κύριο Salah να καταγράφει τις στιγμές της καταστροφής.

Το πήγαιναν στον μηχανικό για έλεγχο

Η ειρωνεία είναι πως, πωλητής και πελάτης κατευθύνονταν προς έναν μηχανικό προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στο αυτοκίνητο πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από το σύστημα καυσίμου, καθώς όπως αναφέρει ο κύριος Salah λίγο νωρίτερα του είχε μυρίσει βενζίνη, οπότε μάλλον υπήρξε διαρροή.

f355

Δείτε επίσης: Πήγε να παρκάρει τη LaFerrari και πήρε σβάρνα τα μηχανάκια

Η συγκεκριμένη F355 ήταν κατασκευής του 1994, σε απόχρωση ασημί με σπορ carbon καθίσματα, τα οποία είναι περιζήτητα μεταξύ των συλλεκτών. Πλέον, δεν έχει απομείνει τίποτα. Ο αγοραστής θα επιστρέψει στην Καλιφόρνια αναζητώντας το επόμενο συλλεκτικό τετράτροχο και ο ιδιοκτήτης θα χάσει ένα πακτωλό χρημάτων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...