Πήγε να παρκάρει τη LaFerrari και πήρε σβάρνα τα μηχανάκια – Δείτε το video

Ο άνθρωπος έδωσε τα κλειδιά του πανάκριβου ιταλικού hypercar στον παρκαδόρο για ασφάλεια. Αυτός όμως τα έκανε μαντάρα.

  • -
  • -

Στο Μονακό κυκλοφορούν ορισμένα από τα πιο λαμπερά αυτοκίνητα. Οι εκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν να κυκλοφορούν στο Πριγκιπάτο, με τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα να διαθέτουν παρκαδόρους για να εξυπηρετήσουν τους πάμπλουτους πελάτες.

Οι παρκαδόροι υποτίθεται πως είναι εκπαιδευμένοι, με εμπειρία στον χειρισμό πανίσχυρων οχημάτων. Ωστόσο, τα ατυχήματα δεν λείπουν. Τρανό παράδειγμα το παρακάτω περιστατικό, με τον κάτοχο της εξωτικής Ferrari LaFerrari να ανακαλύπτει από πρώτο χέρι τι μπορεί να συμβεί αν εμπιστευτείς τον λάθος άνθρωπο.

laferrari

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, ο οδηγός πλησιάζει με το ιταλικό hypercar από τον κεντρικό δρόμο. Ο κόσμος τραβά φωτογραφίες και πλάνα. Ακινητοποιεί τη LaFerrari πάνω σε μια διάβαση και περιμένει τον ιδιοκτήτη. Ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω. Έχει ξεχάσει όμως να τραβήξει χειρόφρενο και να βάλει την ταχύτητα στη θέση P. Το όχημα φεύγει προς τα εμπρός και παρασύρει τα scooter που είναι παρκαρισμένα. Ένα νεαρός που τραβάει video από εμπρός, τη γλυτώνει τελευταία στιγμή.

Δείτε εδώ Ferrari να τρακάρει με Dacia

Ο ιδιοκτήτης της μπλε Ferrari με πινακίδες Ντουμπάι φθάνει εκνευρισμένος, του ρίχνει κάποια… γαλλικά και του ζητά να βγει αμέσως έξω. Η ζημιά ωστόσο έχει ήδη γίνει. Όσο για το ποιος θα πληρώσει τα «σπασμένα» προφανώς η επιχείρηση την οποία είχε επισκεφθεί ο πελάτης και εργάζεται ο παρκαδόρος.

  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...