Αττική: Ο μεγαλύτερος δρόμος απέκτησε νέα άσφαλτο – Δείτε πού

Οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αθήνας συνεχίζονται. Η νέα άσφαλτος είναι έτοιμη.

  • -
  • -

Οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, τον Κηφισό προχωρούν κανονικά. Το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη τροχιά εφαρμογής, προς όφελος της οδικής ασφάλειας των χρηστών.

Αυτήν τη στιγμή γίνονται εργασίες στο ρεύμα προς Πειραιά, με τα συνεργεία να πραγματοποιούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις νυχτερινές ώρες με στόχο τη λιγότερη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία των οδηγών. Συγκεκριμένα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Αχαρνών, ενώ τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα επεκταθούν και στον κόμβο της Δυρραχίου.

Έργα που θα κοστίσουν 15 εκατ. ευρώ 

Οι σχετικές παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση Οδοστρώματος, Οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των Οδικών Αξόνων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και της Λ. Κηφισού και των προσβάσεών τους στα όρια αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκ. ευρώ.

kifisos

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν εκτελεστεί εκτεταμένες εργασίες ασφαλτοστρώσεων με νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα αθόρυβης κύλισης, διαγραμμίσεων, αντικατάστασης ενεργοβόρων φωτιστικών με φώτα χαμηλής κατανάλωσης LED και ολοκληρωμένη μελέτη αποκατάστασης των προβληματικών σημείων ανάμεσα σε Τρεις Γέφυρες και Δυρραχίου.

Δείτε εδώ όλες τις αλλαγές στον Κηφισό

Οι εργασίες στον Κηφισό θα συνεχιστούν με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, μέχρι να ολοκληρωθεί η καθολική συντήρηση και αναβάθμιση του κεντρικότερου οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...