Lancia: Περιμέναμε αυτοκίνητα και λάνσαρε ποδήλατα

Εν αναμονή του πρώτου μοντέλου της νέας εποχής της, η Lancia επέλεξε να κατασκευάσει μια σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων γιατί αυτό ζητάνε οι πελάτες.

  • -
  • -

Τον περασμένο Μάιο, η θρυλική ιταλική φίρμα παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο της αναβίωσής της, το οποίο θέλει την δημιουργία τριών ολοκαίνουριων αυτοκινήτων, με το πρώτο να είναι έτοιμο το 2024. Πριν όμως από τις τετράτροχες κατασκευές, θα δούμε στους δρόμους ηλεκτρικά ποδήλατα με το σήμα της Lancia.

lancia

Τα ποδήλατα κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με την Platum και απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Τα δύο πρώτα ονομάζονται Estro και Genio και θεωρούνται ιδανικά για το ανδρικό φύλο και τα άλλα δύο φέρουν τα ονόματα Brio και Incanto και έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για κυρίες. Αμφότερα, διακρίνονται για το στυλ, την κομψότητα και τη μοναδικότητα. Είναι αναδιπλούμενα ώστε να μπορούν να αποθηκεύονται στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, φέρουν σύστημα φρένων που βελτιώνει την απόδοση, καθώς και οθόνη LED μέσα από την οποία ο αναβάτης μπορεί να ελέγξει από τα φώτα έως το ηλεκτρικό σύνολο.

Πόσο κοστίζουν τα ποδήλατα της Lancia

Τα Incanto και Estro διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα 250W και μια μπαταρία 374 Wh, έχουν αυτονομία 70 km και εξοπλίζονται με τροχούς 26 ιντσών και εμπρός ανάρτηση που παρέχει εξαιρετική άνεση. Το Brio πατάει σε τροχούς 20΄΄, τροφοδοτείται από τον ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία 281 Wh, που εξασφαλίζει αυτονομία έως τα 60 km. Τέλος, το Genio ανήκει στην κατηγορία των trekking e-bike και μπορεί να κινηθεί το ίδιο άνετα σε άσφαλτο και χώμα. Εξοπλίζεται με τροχούς 27,5΄΄ και το ηλεκτρικό σύνολο, η μπαταρία και η αυτονομία είναι όμοια με αυτά των Incanto και Estro.

lancia

Διαβάστε επίσης: Η αναγέννηση της Lancia ξεκινά με τρία νέα μοντέλα

Και τα τέσσερα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρονται προς πώληση από τη Lancia και το δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων ή διαδικτυακά. Οι τιμές τους στην Ιταλία ξεκινούν από 1.049 ευρώ για το Brio, 1.249 € για τα Incanto και Estro και 1.499 € για το Genio.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...