Top 10 Μοντέλα 29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου

Ο νικητής συνεχίζει το σερί του, ενώ ένας στενός συγγενής μπαίνει στην πρώτη τριάδα.

  • -
  • -

Ο πρωτοπόρος του Top 10 και αυτής της εβδομάδας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο που μονοπωλεί στην κορυφή εδώ και καιρό. Το Toyota Yaris Cross συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του εβδομαδιαίου Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, με το Hyundai Tucson να το ακολουθεί για ακόμη μία φορά. Ενδιαφέρον αποκτά η μάχη για την 3η θέση, με το Toyota Yaris να κερδίζει ακόμη μία θέση, αφήνοντας πίσω του το Suzuki Vitara στο νούμερο 4.

Το Suzuki S-Cross κλείνει και πάλι την 5άδα, με το Peugeot 2008 ακριβώς πίσω του. Τα Hyundai Kona και Cupra Formentor ανταλλάσσουν θέσεις, με το Kona να έρχεται στο νούμερο 7, ενώ οι BMW X1 και Alfa Romeo Tonale ολοκληρώνουν για ακόμη μία φορά το Top 10, με αυτή τη σειρά.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...